Neden linux kullanmıyorsunuz

Linux çok farklı eski laptopuma deneysel olarak test etmek için Kubuntu kurdum kurması ayrı dert alışması ap ayrı dert heleki bilgisayar kullanmaya windows xp'den başladıysanız büyük sıkıntı.Benim için linux sadece patlamış sistemlerin çöp olmaması için kullanabilecek bir işletim sistemi sadece internete girmek için fazlasıyla ideal ama oyunda oynanıyor kısacası işine yarayacak adama iyi ama işine yarayacak adamda yok bu millette yani şimdilik windowstan gidelim elbet linux kullanımı artacak özellikle windows 10 güvenlik güncellemeleri kesildiği zaman.

Şu devirde bebeler bile kod yazmayı öğrenmişler hem zaten linux için artık öyle her konuda kod yazıp işlem aksiyonu almak diye bir şey de yok, kod yazmak da sanıldığı kadar zor değil.

Bir çok destek, video ve yardım sayfası da var, yeterli ve öz şekilde.

Linux özgürlüktür...
Kod yazmak ve öğrenmek zorunda değilim. Basit kodlar harici indirme, güncelleme vs. Önemli olan oyunlar açılıyor mu açılmıyor mu sorusu. Bir oyunu indirmeye çalışırken bir sürü sorun oluyorsa neden Linux kullanayım? Diyeceksiniz ki belki neden Linux kullanıyorsun o zaman bunun sebebi özgürlük, rahatlık, sade, zorla reklamları görmemek, istediğim masa üstünü yapabilmek vsvs ama oyun konusuna gelirsek istediğim oyunlar anticheat yüzünden Linux da yok ve bu yüzden kullanamıyorum ki Linux'a aşığım. Windows kullanmaya mecburum.

gerçekten reklamlarla dolu kaldıramadığın onlarca gereksiz uygulama olan sana sürekli abonelik satmaya çalışan olan windowsmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arch linux kullanıyorum
Ghost spectre kullandıgım icin linuxa ihtiyacım yok, tertemiz windowsum var konsol gibi.

eğer doğru dağıtıcıyı seçersem hem güvenlik için hemde oyun performansı açısından olumlu tarafları olur mu ?

Geri