En az 10 senesi var Linux'un. Daha çok başındalar.zamanı gelecek elbet 2 seneye kalmaz windowsu terk edeceğim
En az 10 senesi var Linux'un. Daha çok başındalar.zamanı gelecek elbet 2 seneye kalmaz windowsu terk edeceğim
linux yazılımcı oyuncu sunucular olmak üzere çok yönlü bir işletim sistemidir sistemin yeni eski güçlü güçsüz farketmeksizin kurabilirsin çünkü minimaldirLinux yazılımcılar içindir
linux altın çağını yaşıyor çok ama çok geliştiEn az 10 senesi var Linux'un. Daha çok başındalar.
@Alihanyilmaz ne diyeceğimi bilemedim kanka yaXp yi kullananlar var xp linux dan daha iyi
miraç konunun sistemle veya lisansla alakası yok konu özgürlük ayrıca orjinal windows lisansımı 3000 TL'ye satın almıştım inan bana linux kullanan insanların çoğunda lisans var ayrıca bütçe eleştirmek gerçekten zeka seviyeni azçok gösteriyor foruma100tl ye saglam lisanstan işletim sistemi almaya para olmayınca beynim
Yıllardır %2-3 kullanıcısı var, şu ana kadar en az %8-10 arası olmalıydı. Daha erken rekabete katılmalıydılar. Windows aldı başını gidiyor. Açıkçası Linux benim işime daha çok yarar. Oyunları uyumlu yapabilmeleri için de oyunların anticheat özelliği olmaması gerekiyor. Uyumlu hâle nasıl getirebilirler ki? Veya neden getirsinler? Onların en baştaki amacı sade, hızlı, kullanışlı, minimum sorunla bizlere sunmaları. Herhangi bir şey indirmeye kalksan, .exe tarzı uygulamalarda bir ton uğraşıyorsun mesela. Bunları kolay kolay çözebileceklerini düşünmüyorum. Güvenliğe fokus bir işletim sistemi olduğu için de oyun konusunda çok da pozitif değilim.linux yazılımcı oyuncu sunucular olmak üzere çok yönlü bir işletim sistemidir sistemin yeni eski güçlü güçsüz farketmeksizin kurabilirsin çünkü minimaldir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
linux altın çağını yaşıyor çok ama çok gelişti
oyunlar konusunda özellikle steamin çok fazla katkısı var ve steam böyle agresif devam ederse anticheat ve adobe programlarıda uyumlu olacaktır markalar böyle bir pazar payını kaçırmaz
Sence insanlar bilerekmi windowsu seçiyorlar?Yıllardır %2-3 kullanıcısı var, şu ana kadar en az %8-10 arası olmalıydı. Daha erken rekabete katılmalıydılar. Windows aldı başını gidiyor. Açıkçası Linux benim işime daha çok yarar. Oyunları uyumlu yapabilmeleri için de oyunların anticheat özelliği olmaması gerekiyor. Uyumlu hâle nasıl getirebilirler ki? Veya neden getirsinler? Onların en baştaki amacı sade, hızlı, kullanışlı, minimum sorunla bizlere sunmaları. Herhangi bir şey indirmeye kalksan, .exe tarzı uygulamalarda bir ton uğraşıyorsun mesela. Bunları kolay kolay çözebileceklerini düşünmüyorum. Güvenliğe fokus bir işletim sistemi olduğu için de oyun konusunda çok da pozitif değilim.
Sorun da bu aslında bilerek seçmiyorlar evet ama Linux tarafı da buna engel olamıyor. Ofisteki çalışanlar neden Linux'u seçsin mesela? Windows sade, hızlı ve basit. Haliyle Linux gibi karmaşık ve bir şeyi indirmek veya açmak için binbir türlü şey yapmak yerine Windows kurarlar hatta kurulur ve kullanılırlar. Olay bu tamamen. Ve Linux tarafı reklam yapmadığı içinde benim veya başkaları Linux'u bu sene keşfeder. XD Yazık.Sence insanlar bilerekmi windowsu seçiyorlar?
hayır tabii ki aldıkları bilgisayarda varsayılan windows yüklü bunu seni beni veya bütün forumu dahil etme insanlar daha bypass nedemek onu bile bilmiyorlar alınan bilgisayarların önemli bir kısmı ofis veya devlet dairelerine alınıyor ve bu insanlar senin benimbu forumun bildiklerini bilmiyorlar.
Aslında haklısın linuxun veya dağıtımların arkasında microsoft gibi bir şirket yok ve microsoft kadar hardcore pazarlama yapmıyorlar bence tek sorun buSorun da bu aslında bilerek seçmiyorlar evet ama Linux tarafı da buna engel olamıyor. Ofisteki çalışanlar neden Linux'u seçsin mesela? Windows sade, hızlı ve basit. Haliyle Linux gibi karmaşık ve bir şeyi indirmek veya açmak için binbir türlü şey yapmak yerine Windows kurarlar hatta kurulur ve kullanılırlar. Olay bu tamamen. Ve Linux tarafı reklam yapmadığı içinde benim veya başkaları Linux'u bu sene keşfeder. XD Yazık.
Ubuntu ve Pardus, Gnome ve KDE.hangi dağıtım hangi pencere yönetici knk merak ettim
Lisansa gerek yok, Windows kurulu aldım şimdiye kadar bilgisayarlarımı.100tl ye saglam lisanstan işletim sistemi almaya para olmayınca beynim
Bu lafın üstüne laf söylenmez benceWindows sigara gibi. Bırakamazsınız. Linux temiz hava gibi, sağlığınıza kavuşturur.
Hem anlaması zor hemde sorun çıkınca açıp bir anlatım videosu veya soracak birisi yok/çok azNeden linux kullanmıyorsunuz beyler sadece meraktan
Alışamıyorum.Neden linux kullanmıyorsunuz beyler sadece meraktan
Haklısın fakat benim ihtiyaçlarımı neredeyse tamamiyle karşılıyor tabii hala daha kamu kurumlarında veya içerik üreticileri hatta toplumun %80lik bir kısmına uygun değil nereden baksan dediğiniz gibi 10 senesi vardır harbiden daha çok işin başındalar linux kurmakta kullanmaya alışmakta bi sorun çıktığına alışmakta büyük dert sonuçta bizim tüm işletim sistemi bilgimiz linuxta kayboluyor bi gecede cahil kaldık gibi bir şey oluyor esasındaEn az 10 senesi var Linux'un. Daha çok başındalar.