Neden linux kullanmıyorsunuz

1.) korsan oyun indirebiliyor muyuz?
2.)Windowsda ki gibi virüsleri tespit edip temizleyen bir antivirüsü var mı?
3.) Windows’a göre özellikle oyunlarda ve genel olarak performans düşüyor mu?
1 Evet
2 gerek yok linuxa virüs bulaştıramazsın ama illa istersen antivirüsler var indir kullan
3 hayır bazen daha iyi bile olabiliyor

Neden linux kullanmıyorsunuz beyler sadece meraktan
Bence de windowstan çok çok daha iyi ama birçok uygulama yok. Alternatifleri var diyebilirsiniz ama o alternatif uygulamalar genel olan uygulamalar kadar iyi olmuyor maalesef.

Bence de windowstan çok çok daha iyi ama birçok uygulama yok. Alternatifleri var diyebilirsiniz ama o alternatif uygulamalar genel olan uygulamalar kadar iyi olmuyor maalesef.
yani adobe dışında windowstaki %70 uygulama var diyebilirim knkm geri kalanını uyumluluk araçları ile kullanabilirsin

1.) korsan oyun indirebiliyor muyuz?
2.)Windowsda ki gibi virüsleri tespit edip temizleyen bir antivirüsü var mı?
3.) Windows’a göre özellikle oyunlarda ve genel olarak performans düşüyor mu?
Antivirüs var ama gerek yok.
Android gibi kendi mağazası var.
Yapısı farklı olduğu için dosya yapısında bozulma olmuyor.

Sanal diske bile kurulabiliyor, anca o zaman yetki farkı nedeniyle bazı uygulamalar düzgün çalışmayabilir. MP3 çalarıma bile kurmuştum ve bilgisayara bağlayark çalıstırabilmiştim. Tabi böyle saçmalıklara gerek yok. Linux özgürlüktür.

Son düzenleme:
Arkadaşlar siz Umudawoskiye bakmayın sakın linux camiası oldukça yardımsever ve kibardır. Sende milleti Linux'a düşman etme @Umudawoski
ya ben naptım abicim ha bide arkadaş haklı sjsjjsjsj
arkadaşlar eğer linuxa geçmek isterseniz btt.community diye biryer var bana onlar yardım etmişti deneyebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çünkü Bir Uygulama açana kadar fabrika işletilir o kadar kodla
kod? uygulamayı mağazadan indir kur çalıştır aynı telefonundaki play store gibi

1 Evet
2 gerek yok linuxa virüs bulaştıramazsın ama illa istersen antivirüsler var indir kullan
3 hayır bazen daha iyi bile olabiliyor
Ben bir ara geçecektim ama valorant çalışmıyormuş o yüzden vazgeçtim ama bu dediklerin korsan çalıştırması fln benim için yeter. Ben de geçeceğim Yks den sonra

linuxu büyük çoğunluğunu şirketler geliştiriyor daha savunduğun şeyin geliştiricisini mi bilmiyorsun :ROFLMAO:
daha 12 çıkacak 10un bile güncellemesi kesilmedi hatta 7yi bile kullanan var ve gayet başarılı süreçleri bilmeden sonuçları kendin belilrlemen komik
Xp yi kullananlar var xp linux dan daha iyi

üşeniyorum. Halbuki çok daha saçma işler için günlerimi verdiğimi bilirim.

bir de destek kısmı. her şey desteklensin, sadece ben değil birçok insan geçiş yapar düşünmeden. Windows yine iyi ya. Yeni bir şey sunmuyor bana ikisi de.

Geri