🔥İndirim Lenovo LOQ Ryzen 5 8645HS RTX 4060 35.000 TL

Ram i çok düşük. Ryzen 7 olarak bunu seçersim ben hazır indirim varken. Windowsu kendin kurarsın daha ekonomik olur

bu ürünün panelini biliyormusunuz? ben araştırdım bulamadım bilmediğiniz ürünü önermessiniz diye düşündüm o yüzden soruyorum

IMG_5905.webp

Valla bu ryzen 5 Li modelde ChatGPT ghosting sorununun oldıgundan bahsetmiş bilemedim bu arada trendyoldaki model ile bu mediamarkt daki modeli karşılaştırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus tuf serisi kullanmış birisi olarak uzak durmanızı tavsiye ederim leş bir laptoptur bu model hakkında bilgim yok ama asus tuf'a yanaşmayın boşta 60 70 dereceler de gezen saçma bir laptop.
Hangi modeli kullanıyorsunuz tam olarak şu modeli almayı düşünüyorum çok ısınır mı ?

Son düzenleme:
Bugün bu laptopu soran bi' arkadaş vardı 4050'li olanı göstermişti, bu fiyata 4060'lı bu cihazı alabilir.
Ben baya araştırmıştım, PC toplama tarafına geçmesem bunu alacaktım, genel olarak battery drain şikayeti gelmiş ama çok ekstrem bi' şey değil.

İncelemesi burada;

renk gamutu değerlerinden bahsetmiştim %45NTSC panele sahip galiba eğer öyleyse kesinlikle alınmaz benim düşüncem
Cevabına saygı duyuyorum dostum ama kesinlikle alınmaz sözü çok sert ya. Yani şimdi renk gamı tasarımcı değilsen çok çok da öncelikli bakılacak bir spesifikasyon değil. İlk önceliğin gaming ise bakacağın özelikler daha farklı şahsıma göre. Ty den attığım tam da buna göre bence

Alıntıyı görüntüle

Valla bu ryzen 5 Li modelde ChatGPT ghosting sorununun oldıgundan bahsetmiş bilemedim bu arada trendyoldaki model ile bu mediamarkt daki modeli karşılaştırdım.

Hangi modeli kullanıyorsunuz tam olarak şu modeli almayı düşünüyorum çok ısınır mı ?

Intelin yeni işlemcileri amd yanında eziliyor. Ya i5 yada i7 yoksa ryzenlerdan ilerlemeni tavsiye ederim ben naçizane şekilde dostum

Hocam siz ona bakarsanız 5070 li laptopları 80.000 liraya çıktı ve hangi kafayla 5060 içine 8.nesil ryzen 9 atmışlar onu anlamadım, r9 lar zaten cep yakıyor ve r5 in bile rahatça kaldıracağı ekran kartında bu işlemciyi kim kullanmak ister bilemiyorum, fiyat o yüzden yüksek. 5050 lerin ben de 40-43 bandında geleceğini ve 5060 ların ise 47-51 arası olmasını bekliyorum ki şu an 5070 ler için 60-65 arası bir fiyat olması gerektiği söyleniyor.

Hocam siz ona bakarsanız 5070 li laptopları 80.000 liraya çıktı ve hangi kafayla 5060 içine 8.nesil ryzen 9 atmışlar onu anlamadım, r9 lar zaten cep yakıyor ve r5 in bile rahatça kaldıracağı ekran kartında bu işlemciyi kim kullanmak ister bilemiyorum, fiyat o yüzden yüksek. 5050 lerin ben de 40-43 bandında geleceğini ve 5060 ların ise 47-51 arası olmasını bekliyorum ki şu an 5070 ler için 60-65 arası bir fiyat olması gerektiği söyleniyor.
Nasıl 80'e çıktı tam olarak? Slayerin bu cihazı tek ekran kartı ile öne çıkmıyor, işlemci, soğutma ve panel şahane. İşlemcinin görevi sadece ekran kartını doyurmak değil, iyi işlemci her zaman iyidir.

Buyrun aynısının 5070'li hali 68bin tl.

Anakart yanma sorunları varmış bu Lenovo LOQ serilerinde bilginiz olsun

Bugün bu laptopu soran bi' arkadaş vardı 4050'li olanı göstermişti, bu fiyata 4060'lı bu cihazı alabilir.
Ben baya araştırmıştım, PC toplama tarafına geçmesem bunu alacaktım, genel olarak battery drain şikayeti gelmiş ama çok ekstrem bi' şey değil.

İncelemesi burada;
Altında adam uyarı geçmiş bu model alınmamlı.

Ekler

• IMG_0943.webp
    IMG_0943.webp
    84.2 KB · Hit: 80
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,602
Üyeler
183,861
Son üye