Yazlık ayakkabı önerir misiniz ?

veneficus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
184
Bütçe
2500
Hava alan terletmeyen koku yapmayan yazlık ayakkabı önerir misiniz ? Yada sizin kullandığınız ayakkabılar var mı ? Ne önerirsiniz

ben temu dan bu ikisini almıştım beklediğimden kaliteli çıktılar normalde giydiğim ayakkabılar ayağımı yakıyordu bunlarda tek sorun tabanlıkları rezalet 20-30dk yürüyünce ağrı yapıyor tabanlık alıp bu sorunu ortadan kaldırdım 1k kredi iadesi ile vergi dahil 600tlye geldi ikisi
temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601100648296421&sku_id=17596750725466&auto_show_sku_panel=1&_x_sessn_id=kljcneflhm&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1748097018169_clg1tukfp1&refer_page_sn=10045

Hava alan terletmeyen koku yapmayan yazlık ayakkabı önerir misiniz ? Yada sizin kullandığınız ayakkabılar var mı ? Ne önerirsiniz
Koku yapmayan ayakkabı dediğin senin kullanmama bağlı eğer her zaman kullanıyosan koku yapar fakat belirli günler de kullanırsan koku yapmaz sana önerebiliceğim ayakkabılar pumanın spor ve sezon ayakkabıları bi göz atabilirsin sitelerine.

Adidas ozweego 7 , jordan 1 low,adidas forum,nike tn

Şunu giymem için yüklü miktarda para almam lazım bune hocam?
Ben giyiyorum gayet rahat.
Sıfır ayak kokusu.
Sıfır ayak yanması.
Altında ek tabanlık olmadığı için ayağımda kaymıyor aşırı rahat.
Önü kapalı olduğu için çakıl falanda girmiyor.
1 seneyi geçti denize bile girdiğim halde yıpranma olmadı.
Bazen insan konforunu düşünmek zorunda. Vakti zamanında giydiğim ayakkabılar yüzünden ayaklarım mahfoluyordu şimdi çok rahatım.
Sandaleti giydinmi kışın bile giyesin geliyor rahatlığından dolayı.

baya rahat duruyorda cok cirkin bea xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nike jordan-uspa spor ayakkabi modelleri-birde puma modellere bakabilirsin

baya rahat duruyorda cok cirkin bea xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nike jordan-uspa spor ayakkabi modelleri-birde puma modellere bakabilirsin
Uspa 1 kere aldım çok kötü koku yaptı. Fazlada dayanmadı parçalandı zaten.
Diğer markalarda belki ayağında şekil durur ama her gün giydiğin takdirde koku yapar. Sandalet öyle değil her yeri açık olduğu için koku yapsa da ertesi güne içinde koku durmaz her gün giysen de sorun çıkarmaz. Tecrübeyle sabit.
Ayak önemli en ufak mantarda hayatınız boyunca çekeceğiniz tırnak batması ya da şekil bozukluğu gibi sıkıntılar çıkartabilir. O yüzden şekilden daha çok konfora bakmak gerekir. Kapalı ayakkabı alıyorsanız 2 adet alın ki her gün aynı ayakkabıyı giymeyin. Ayakkabıları bol bol havalandırmak gerekli.

Uspa 1 kere aldım çok kötü koku yaptı. Fazlada dayanmadı parçalandı zaten.
Diğer markalarda belki ayağında şekil durur ama her gün giydiğin takdirde koku yapar. Sandalet öyle değil her yeri açık olduğu için koku yapsa da ertesi güne içinde koku durmaz her gün giysen de sorun çıkarmaz. Tecrübeyle sabit.
Ayak önemli en ufak mantarda hayatınız boyunca çekeceğiniz tırnak batması ya da şekil bozukluğu gibi sıkıntılar çıkartabilir. O yüzden şekilden daha çok konfora bakmak gerekir. Kapalı ayakkabı alıyorsanız 2 adet alın ki her gün aynı ayakkabıyı giymeyin. Ayakkabıları bol bol havalandırmak gerekli.
aynen oyle hocam,kendimde genelde 2 ayakkabi takiliyorum zaten farkli farkli ,daha guzel oluyor ama konfora gelince kotu iste

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,503
Üyeler
174,569
Son üye
Xie0777
Geri