TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Bu konuyu takip edip, keşke banada 1000 TL kredi çıksa diyen kişiler var ise bu mesajımı alıntılasın. Kendilerine içerisinde 1000 TL yada 1800 TL para kazan kampanyası aktif olacak şekilde hesap vereceğim. Hesapların mail ve şifresini değiştirip istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Almak istediğiniz kampanya tutarınıda belirtin.

600 TL (Puan Değişiyor)
700 TL (Puan Değişiyor)
800 TL (Puan Değişiyor)
900 TL (Puan Değişiyor)
1000 TL (Toplamanız gereken 50 Puan yada 60 Puan)
1800 TL (Toplamanız gereken 150 Puan)

Notlar:
1- Herkes istemesin. Özelden atılan mesajlara cevap yazmıyorum.
2- Yanlış anlaşılma olmasın, ben ücretsiz temu kredisi dağıtmıyorum.
3- Şartları doğru bir şekilde karşıladığınızda yapacağınız alışveriş ile hedeflenen puana ulaştığınızda hesabınıza ilgili tutar kadar kredi gelecek.
1800 varsa almak isterim

Hocam kullanma imkanın oldu mu? Torku tam veriyor mu? Ben de almayı düşünüyorum bundan. Detaylı incelemen olduysa paylaşırsan sevinirim.
Batarya olmadığı için ayarlı güç kaynağında denedim. Torku felan güzel gibi. Yalnız baya ağır alet. Bu kadar ağır olması kolu belli bir süre sonra yorabilir. Tamam taş gibi sağlam malzeme ama ağır geldi bana. Bataryasız hali ağır :D. Ama güzel güçlü alet. Bataryasını daha sonra alacağım. Önce formlula 1 lego arabalarıma çerçeve yaptırmam lazım. Onlar baya tutacak çünkü.

43 parçalı olandan aldım. En düşük modda el ile kolay durduruluyor fakat yüksek hızda gayet güçlü dönüyor.

1748106209533.webp

Şu linkte 195 parçalı modeli var fakat o kara yolu ile geliyor.

1748106259572.webp

43 parçalı olandan aldım. En düşük modda el ile kolay durduruluyor fakat yüksek hızda gayet güçlü dönüyor.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
hocam duvara oyuncak arabalar ıcın mdf den raf yapıcam bunları vıdasız sağlam bir sekilde nasıl sabitleyebilirim sıcak sılıkon denedım ama pek sağlıklı olmuyor gibi geldi silikon bant var elimde birde onunla denıcem bir öneriniz varmıdır acaba ?

hocam duvara oyuncak arabalar ıcın mdf den raf yapıcam bunları vıdasız sağlam bir sekilde nasıl sabitleyebilirim sıcak sılıkon denedım ama pek sağlıklı olmuyor gibi geldi silikon bant var elimde birde onunla denıcem bir öneriniz varmıdır acaba ?
Mdfyi vidasız tutkal felan tutmaz bence. Şeffaf cam slikonu felan dene istersen.

Yapay zeka bunu önerdi. Sanırım sarı şişen köpük :

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Banada lazım böyle bir şey aliexpress indirimlerinde baya ucuzlamıştı ama alamadım.

Banada lazım böyle bir şey aliexpress indirimlerinde baya ucuzlamıştı ama alamadım.
Güzel ütün. Yorumlar motorundan kıvılcım çıkıyor diyenler olmuş ama benimki sorunsuzdu. Bir arkadaş istedi ona sattım. Belki tekrar alırım. Şu çoklu set uçak kargolu olursa o zaman alırım. Gerçi o sette askı aparatı var uçak ile zor gönderirler.

Bu konuyu takip edip, keşke banada 1000 TL kredi çıksa diyen kişiler var ise bu mesajımı alıntılasın. Kendilerine içerisinde 1000 TL yada 1800 TL para kazan kampanyası aktif olacak şekilde hesap vereceğim. Hesapların mail ve şifresini değiştirip istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Almak istediğiniz kampanya tutarınıda belirtin.

600 TL (Puan Değişiyor)
700 TL (Puan Değişiyor)
800 TL (Puan Değişiyor)
900 TL (Puan Değişiyor)
1000 TL (Toplamanız gereken 50 Puan yada 60 Puan)
1800 TL (Toplamanız gereken 150 Puan)

Notlar:
1- Herkes istemesin. Özelden atılan mesajlara cevap yazmıyorum.
2- Yanlış anlaşılma olmasın, ben ücretsiz temu kredisi dağıtmıyorum.
3- Şartları doğru bir şekilde karşıladığınızda yapacağınız alışveriş ile hedeflenen puana ulaştığınızda hesabınıza ilgili tutar kadar kredi gelecek.
1800 varsa alabilrimiyim hocam birde puanı nasıl topluyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,860
Üyeler
186,251
Son üye
tigiy514321
Geri