Öneri 0.01 ms 70 inç Monitör 100₺

HmzaY

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,421

Forumda bir çok arkadaş gördüm. 3-4ms çok diye IPS monitörlere laf eden. 1000-1500₺ ye düşük ms kaliteli monitör alabileceğini sanan. Bu konu arkadaşlar sizin için.

Buyrun size F/P dengesi aşırı yüksek fps oyunları için harika olan zamanının monitörleri. 100hz e kadar hız aşırtabileceğiniz (200 e kadar yolu var) CRT teknolojisi :)

Renk ve kontrast oranı düşük olacak ama yine de düşük gecikme ile eğlencenin dibine vuracağınıza garanti veriyorum, test edildi onaylandı.

Bu arada arkadaşlar cidden evde varsa bir test etmenizi öneririm, bambaşka bir deneyim :D

İyi forumlar, iyi eğlenceler.

1695515656589.png

1695515665408.png

1695516212661.png

Evet bunlar bambaşkaydı. Bir önemli not, eviniz giriş katında ise sıkıntı yok ama 2. Kat ve üzeri ise bel sakatlama garantili :)

Ucuzmuş alınır mı IPS panelse alırım

Forumda bir çok arkadaş gördüm. 3-4ms çok diye IPS monitörlere laf eden. 1000-1500₺ ye düşük ms kaliteli monitör alabileceğini sanan. Bu konu arkadaşlar sizin için.

Buyrun size F/P dengesi aşırı yüksek fps oyunları için harika olan zamanının monitörleri. 100hz e kadar hız aşırtabileceğiniz (200 e kadar yolu var) CRT teknolojisi :)

Renk ve kontrast oranı düşük olacak ama yine de düşük gecikme ile eğlencenin dibine vuracağınıza garanti veriyorum, test edildi onaylandı.

Bu arada arkadaşlar cidden evde varsa bir test etmenizi öneririm, bambaşka bir deneyim :D

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
bodrumda var bir tane denesem mi acaba :D
Gerçi masaya sığmaz.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Hocam crt monitörler yenileme cinsinden dolayı gözü çok yoruyor. Tabi 144 hz o.c edilebilmesi cezbedici

Kaçırılmaması gereken bir fırsat, sınırlı sayıda bu ürünler (!)

Geri