www.tarlako.com olarak kayıtlı hocam. kimse sorgulamaz diye büyük ihtimalle bu siteden alıp koydular.Site etbise kayıtlı.
Pişman oldum şuan la28 kuruşa telefon numaranı adresini isim soyisim ve tc yi sattınız mı gercekten ben helalşnden 10tl ye alırdım haftaya başlasın casıona smsleri aoşwngjawşlgnaşçawh
casiono mesajları sabah akşam geleceeeeeeeeeeeeek seni arayacaklar bela gibi çökecekler awıugbawılgalwg yaşadım ve korkunc bişey tak sms bildirimi ne geldi FREEESPİİİİN hay ananı dıon kapatıyon. tak gece sms acaba önemli mi diyip telefona bakıyonHOŞŞŞGELDİN BONUSU aowpgıhawıganwgaııwııgııııııııı sabah 8 uyuyıorsun telefon calıyor yabancı numara acıyon bilmemne bette hoşşşgeldin bonusu senin ben taaaaaaa diyip kapatıyonPişman oldum şuan la
Aynen, arkadaşlar her yerde bilgiler dolaşıyor diyor fakat numaraları dedikleri gibi her yerde olsaydı, her gün SMS yağardı.28 kuruşa telefon numaranı adresini isim soyisim ve tc yi sattınız mı gercekten ben helalşnden 10tl ye alırdım haftaya başlasın casıona smsleri aoşwngjawşlgnaşçawh
binlerce numara dolaşıyor ama sen hayatın boyunca böyle boş yerlere numaranı girmezsen 1 tane sms alamazsın ailemde yaşayan yok tek 1 sms alan ya da arayn benim ki kerane numarası olduAynen, arkadaşlar her yerde bilgiler dolaşıyor diyor fakat numaraları dedikleri gibi her yerde olsaydı, her gün SMS yağardı.
BendePişman oldum şuan la
Arkadaşlara gelecek muhtemel mesajlar ;binlerce numara dolaşıyor ama sen hayatın boyunca böyle boş yerlere numaranı girmezsen 1 tane sms alamazsın ailemde yaşayan yok tek 1 sms alan ya da arayn benim ki kerane numarası oldu
Ben tel no değiştirmeye gidiyom
Nasıl laBenden para bile çekmediler ne iyi insanlar...
Bildiğin 50 kuruş vardı hesapta hala varNasıl la
Benden çekmiş vicdansız insanlarBildiğin 50 kuruş vardı hesapta hala var