Neler Yeni

Ekran kartı önerisi 4080 süper

cmb19

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba iki model arasında kaldım yaklaşık 2 bin tl fiyat farkı var arada hangisini tercih etmeliyim .

MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16GB VENTUS 3X OC GDDR6X 256Bit Ekran Kartı 46.256 tl​

MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM GDDR6X 256Bit DLSS 3 Ekran Kartı 48242 tl​

performans olarak çok fark varmıdır ? ventusa daha yakınım 2bin tl fark az bir miktar değil.

MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM modelinde soğutma daha iyidir hocam, bence bu seviyede daha iyi soğutmayı tercih edebilirsin.

Şu anki akakçe fiyatlarına göre en F/P kart şu

Biraz daha vereyim daha iyi olsun dersen F/P yi koruyanlar şunlar

Ventus lar kötü modeller. Gaming X Slim ler de normal GamingX ler kadar iyi değil. Bu ikisi arasında tabii ki Gaming X slim önerirdim.

Şu anki akakçe fiyatlarına göre en F/P kart şu

Biraz daha vereyim daha iyi olsun dersen F/P yi koruyanlar şunlar

Ventus lar kötü modeller. Gaming X Slim ler de normal GamingX ler kadar iyi değil. Bu ikisi arasında tabii ki Gaming X slim önerirdim.
gaming OC modelini tercih et gigabyteın

Amazon indirimleri başlar başlamaz 43k fiyattan satılan Gaming Pro 4080 süperi millet aldı hemen hocam. Daha erken karşılaşsaydık o şekilde yardımcı olurdum büyük ihtimalle. 😅

Amazon indirimleri başlar başlamaz 43k fiyattan satılan Gaming Pro 4080 süperi millet aldı hemen hocam. Daha erken karşılaşsaydık o şekilde yardımcı olurdum büyük ihtimalle. 😅
ben de rgbsi daha fazla diye paliti aldım 🤣 ama inno 3d ichill i daha çok beğenmiştim aslında
hem soğutma bloğu da daha kalın duruyordu sanki palite oranla

İchill model daha önde zaten hocam Gamerock seviyesinde bir kart oldu o.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İchill model daha önde zaten hocam Gamerock seviyesinde bir kart oldu o.
Hayırlı olsun bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,383
Üyeler
173,364
Son üye
Umaykut
Geri