Neler Yeni

Ekran kartı önerisi 4080 süper

cmb19

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba iki model arasında kaldım yaklaşık 2 bin tl fiyat farkı var arada hangisini tercih etmeliyim .

MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16GB VENTUS 3X OC GDDR6X 256Bit Ekran Kartı 46.256 tl​

MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM GDDR6X 256Bit DLSS 3 Ekran Kartı 48242 tl​

performans olarak çok fark varmıdır ? ventusa daha yakınım 2bin tl fark az bir miktar değil.

MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM modelinde soğutma daha iyidir hocam, bence bu seviyede daha iyi soğutmayı tercih edebilirsin.

Şu anki akakçe fiyatlarına göre en F/P kart şu

Biraz daha vereyim daha iyi olsun dersen F/P yi koruyanlar şunlar

Ventus lar kötü modeller. Gaming X Slim ler de normal GamingX ler kadar iyi değil. Bu ikisi arasında tabii ki Gaming X slim önerirdim.

Şu anki akakçe fiyatlarına göre en F/P kart şu

Biraz daha vereyim daha iyi olsun dersen F/P yi koruyanlar şunlar

Ventus lar kötü modeller. Gaming X Slim ler de normal GamingX ler kadar iyi değil. Bu ikisi arasında tabii ki Gaming X slim önerirdim.
gaming OC modelini tercih et gigabyteın

Amazon indirimleri başlar başlamaz 43k fiyattan satılan Gaming Pro 4080 süperi millet aldı hemen hocam. Daha erken karşılaşsaydık o şekilde yardımcı olurdum büyük ihtimalle. 😅

Amazon indirimleri başlar başlamaz 43k fiyattan satılan Gaming Pro 4080 süperi millet aldı hemen hocam. Daha erken karşılaşsaydık o şekilde yardımcı olurdum büyük ihtimalle. 😅
ben de rgbsi daha fazla diye paliti aldım 🤣 ama inno 3d ichill i daha çok beğenmiştim aslında
hem soğutma bloğu da daha kalın duruyordu sanki palite oranla

İchill model daha önde zaten hocam Gamerock seviyesinde bir kart oldu o.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İchill model daha önde zaten hocam Gamerock seviyesinde bir kart oldu o.
Hayırlı olsun bu arada.

Geri