Telefon numaranı değiştirseneYeni moda en başa önemli bişey yazıyorlar biri yazdı noluyo falan diyom hop freespinvkskfksgksk kopuyom
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
şirket hattı bide xiaomi spama atıyor alllahtan iphone varken hem arayanlar hem mesajlar direk düşüyordu simdi arayan olunca da spam diye belirtıyor takmıyomTelefon numaranı değiştirsene
Bana hala gelmedi mesajşirket hattı bide xiaomi spama atıyor alllahtan iphone varken hem arayanlar hem mesajlar direk düşüyordu simdi arayan olunca da spam diye belirtıyor takmıyom
gitmez kar bırakacağını sanmıyorumAl sata gidermi
Gerek yok hocam o zaman ben pek bir indirim göremedimgitmez kar bırakacağını sanmıyorum
Bende onu düşündümKonuyu açanın 3 mesajı var sizi iyi sövüşlemişe benziyor .
Yabancı numaralara arama reddi ayarı yokmu telefonda benim var arayince engelli listesine düşüyor bakıyorum ordancasiono mesajları sabah akşam geleceeeeeeeeeeeeek seni arayacaklar bela gibi çökecekler awıugbawılgalwg yaşadım ve korkunc bişey tak sms bildirimi ne geldi FREEESPİİİİN hay ananı dıon kapatıyon. tak gece sms acaba önemli mi diyip telefona bakıyonHOŞŞŞGELDİN BONUSU aowpgıhawıganwgaııwııgııııııııı sabah 8 uyuyıorsun telefon calıyor yabancı numara acıyon bilmemne bette hoşşşgeldin bonusu senin ben taaaaaaa diyip kapatıyon