Abilerim başlıkta gördüğünüz gibi sürekli kablolu klalklarımı kablolarından dolayı bozuyorum bana caba sarf etsemde bozamayacagım sağlam kablolu yada güzel bir blutooth kulaklık önerir misiniz, isteklerim aşırıya kacabilir affola (fiyat bandı 0-300 ama 100 tl daha ekleyip cok daha fazla performans alacagım bi kulaklık varsa cekinmeden belirtin lütfen)
- mikarfonun karşıdakine adam akıllı ses göndersin cızırdamasın ve dinlediğim müzik film vs sesleri arkadaşlara gitmesin yeter
- cs vs. oynuyorum ama aynı zamanda şarkıda dinlerim bassları iyi olsa hoş olur ama olmasa da olur
- ( blutooth icin} ne kadar cabuk şarj olup ne kadar uzun giderse şarjı, o kadar iyi
- ANC kesinlikle olmalı evde ki gürültü hicbir zaman bitmiyor ve gercekten bu beni inanılmaz hem rahatsız hem stres ediyor o yüzden bu fiyat bandında en iyi ANC'ye sahip kulaklıkları öneriin lütfen kulaklğı taktığımda dünyayla ilişkim kesilsin istiyorum valla (kulaklarımı tamamen kaplarsada hoş olur)
Bazı bakındığım kulaklıklar aranızda kullanan varsa iyi ve kötü yanlarını anlatırsa sevinirim
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
- mikarfonun karşıdakine adam akıllı ses göndersin cızırdamasın ve dinlediğim müzik film vs sesleri arkadaşlara gitmesin yeter
- cs vs. oynuyorum ama aynı zamanda şarkıda dinlerim bassları iyi olsa hoş olur ama olmasa da olur
- ( blutooth icin} ne kadar cabuk şarj olup ne kadar uzun giderse şarjı, o kadar iyi
- ANC kesinlikle olmalı evde ki gürültü hicbir zaman bitmiyor ve gercekten bu beni inanılmaz hem rahatsız hem stres ediyor o yüzden bu fiyat bandında en iyi ANC'ye sahip kulaklıkları öneriin lütfen kulaklğı taktığımda dünyayla ilişkim kesilsin istiyorum valla (kulaklarımı tamamen kaplarsada hoş olur)
Bazı bakındığım kulaklıklar aranızda kullanan varsa iyi ve kötü yanlarını anlatırsa sevinirim
Cougar Phontum Essential CGR-P40NB-150 Mikrofonlu Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
TaoTronics TT-BH085 SoundSurge 85 ANC Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatları
TaoTronics TT-BH085 SoundSurge 85 ANC Bluetooth 5.0 Kulaklık fiyatları Cimri'de. Aradığınız TaoTronics TT-BH085 SoundSurge 85 ANC Bluetooth 5.0 Kulaklık ürününe ait farklı mağazalardan gelen fiyat tekliflerini, ürüne ait fiyat değişikliklerini ve kullanıcı yorumlarını inceleyin. Aradığınız...
www.cimri.com
Rampage SN-RW8 Cobra 7.1 Surround Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Rampage SN-RW8 Cobra 7.1 Surround Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Anker SoundCore Life Q10 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Anker SoundCore Life Q10 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Life Q10 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 2.275,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.