0 bilgisayar aldım oyunlarda çok büyük fps sıkıntıları alıyorum

şu bilgisayarı aldım aldığıma pişman oldum ilk bilgisayarım hayalimdi güzel oyun bilgisayarı
Kardeşim detaylıca ne gibi sıkıntılar yaşadığını yazarsan belki yardımcı olabiliriz sana. Kurmadığın driverler falan olabilir eğer detaylı yazarsan sorunları bir bakarız ne olabileceğine

Kardeşim detaylıca ne gibi sıkıntılar yaşadığını yazarsan belki yardımcı olabiliriz sana. Kurmadığın driverler falan olabilir eğer detaylı yazarsan sorunları bir bakarız ne olabileceğine
aynı şeyi müşteri hizmetleri dedi ve gidip bilgisayarcıda format drıver bıosunu yaptığını söyledi ve rdr2 oyununda en yüksek ayarlarda 120 fp civarı gördüğünü söyledi ama ben rustta en düşük ayarlarda 80 60 civarı görüyorum şimdide bilgisayarla beraber aldığım mouse normalde çalışırken şimdi hareket edip tıklamıyor kafayı yiycem az kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14.Nesil İntel İşlemciler Sıkıntılı Değilmiydi ?

Ben Mi Yanlış Hatırlıyorum Yoksa :unsure:
bilgisayarla aram çok kötü o yüzden hazır sistem aldım bilgim yok

ilk başta oyunlarda cpu ve gpu %100 çalışıyordu o düzeldi bilgisayarcıdan sonra

aynı şeyi müşteri hizmetleri dedi ve gidip bilgisayarcıda format drıver bıosunu yaptığını söyledi ve rdr2 oyununda en yüksek ayarlarda 120 fp civarı gördüğünü söyledi ama ben rustta en düşük ayarlarda 80 60 civarı görüyorum şimdide bilgisayarla beraber aldığım mouse normalde çalışırken şimdi hareket edip tıklamıyor kafayı yiycem az kaldı

bilgisayarla aram çok kötü o yüzden hazır sistem aldım bilgim yok

ilk başta oyunlarda cpu ve gpu %100 çalışıyordu o düzeldi bilgisayarcıdan sonra
Sıcaklıklar nasıl birde neden amd yerine intel aldın acaba

Sıcaklıklar nasıl birde neden amd yerine intel aldın acaba
bilgisayaral aram alakasız hiçbişeyini anlamam sıcaklık oyunlarda 50 60 civarı
tek sıkıntı fps çok düşük kullandığım monitör 240 hz ıps panel 2k

hayır fps bazen 50nin altına düşünce oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri