0 DAN TYT 4 AYDA HALLEDILIR MI?

ugurarw

80+
Reaksiyon skoru
14
bu sene mezuna kaldim onceden meslek lisesi oldugum icin ve staj gordugum icin ders calisma vakti 0 di acikcasi bende cok ders calisan biri degilim derslerde hep uyurdum dershaneye yazildim bu sene ama hic alisik olmadigim icin 1 aydir felan gitmiyorum bu pazartesi yine gitmeye baslicam onceden hic temeli olmayan biri esit agirlikta son kalan 4 ayda tyt icin birseyler yapabilirmi cokta kotu olmayan 2yillik bir bolume gitmek istiyorum ve hic temeli olmayan biri icin onerileriniz nelerdir

sadece tyt ise 4 ayda iyi bir seviyeye gelir diye düşünüyorum. Önceden temelinde varsa her turlu yetişir.

Halledilir, çalışmana bağlı tamamen.

Kritik bir süre anlama hızına bağlı tamamen fakat 2 yıllık bir bölüme gitmeni tavsiye etmem

Şaka bir yana zaten genelde yks öğrencileri 4 ay tyt 4 ay ayt şeklinde çalışır. Yani 2 yıllık için 4 ay gayette yeterli. Hatta senin konuların taze olacağı için öne bile geçebilirsin. Çünkü genelde mezun öğrencileri tyt yi önce çalışıp son 4 ay genelde hiç bakmadığı için unutabiliyor.

Bizim lafımızla çalışacaksan o iş zor. Yetişmez değil yetiştirirsin ama biraz temeli olan biriyle hiç temeli olmayan biri aynı sürede telafi edemez. Hiçbir şey bilmiyorum dersen zorlanırsın ama genede belirli bir seviyeye gelebilirsin. Son olarak denemeden bilemezsin.

Bizim lafımızla çalışacaksan o iş zor. Yetişmez değil yetiştirirsin ama biraz temeli olan biriyle hiç temeli olmayan biri aynı sürede telafi edemez. Hiçbir şey bilmiyorum dersen zorlanırsın ama genede belirli bir seviyeye gelebilirsin. Son olarak denemeden bilemezsin.
sadece fikir almak istedim zaten dershanedeki hocalar program yaziyor herturlu calisacagim

Dershaneye yazilip niye gitmiyorsun. Boşa para niye verdiriyon babana. Sen ödüyorsan da yazık değil mi kardeşim.

arkadaşın sorusuna gelirsek de 4 ayda olmaz dersek bırakacak mısın? otur çalış işte ne kadar olursa olur. temelin olmaması baya sorun tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,198
Üyeler
191,040
Son üye
LeoN83
Geri