Neler Yeni

Yardım 0 GHOSTING MÜK. monitör önerisi

mrtcn085

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mertcan
180hz asla gostingsiz monitör önerisi laızm şu anki monitörümü sırf akışkan oynıyayım diye aldım 240hz olmasına ragmen ghosting oldugu icin 60hz den faarkı yok kafayı yiyicem acil öneri lazım
msi mag 256F aldım bugün ve her yerde kusursuz olarak bahsediliyor. Geldiği zaman test yapıp gelişmelerden haber veririm istersen.

Spectre_zz

80+ Bronze
msi mag 256F aldım bugün ve her yerde kusursuz olarak bahsediliyor. Geldiği zaman test yapıp gelişmelerden haber veririm istersen.
arkadaşım da aldı aynısnı da ona sormadim hic
Mesaj otomatik birleştirildi:

4kya falan aldı hata amazondan

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ferhat Bilgi
onun pcde oyun oynadım çok az 10dk felan hiç hissetmedim ghosting

ya dostum ghosting olmayacak işte akici olacak nasıl piyasada boyle monitör olmaz asıl bu dalga geçmek gibi geliyor bana
ya ghosting dediği gbii her monitörde var ama kiimisinde az kimisinde rahatsız edici derecede çok senin istediğim belli işte rahatsız etmeyecek o bütçedeki az ghosting olan monitör istiyorsun

Spectre_zz

80+ Bronze
ya ghosting dediği gbii her monitörde var ama kiimisinde az kimisinde rahatsız edici derecede çok senin istediğim belli işte rahatsız etmeyecek o bütçedeki az ghosting olan monitör istiyorsun
aynen en az yani zorlasam 6kkya falan cıkar yeter ki en iyisi olsun en az ghostingli oyun için en iyi olan

Spectre_zz

80+ Bronze
ben çok ciddi fortniteda rank kasiyorum adamı gorup sıkmama ragmen adam benden once vuruyor beni çıldırıyorum

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ferhat Bilgi
aynen en az yani zorlasam 6kkya falan cıkar yeter ki en iyisi olsun en az ghostingli oyun için en iyi olan
öyle bir monitör bende arıyroum olur da denk gelir de biri yardımcı olursa bende alırım belki

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,160
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
ya çocuğun istediği az ghostin olan bi monitör o fiyat bandının en az ghostingli monitörünü istiyor işte
Az ghosting ile 0 ghosting tabirleri arasında devasa bir fark var. 0 ghosting demek ghosting olmayan demek.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ferhat Bilgi

Spectre_zz

80+ Bronze
tamam o zaman 5k butcede en az ghostingli ne var ?

zaten bi attıgım gigabyte bi de mag 256 vvar baska yok herhalde

mrtcn085

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mertcan
arkadaşım da aldı aynısnı da ona sormadim hic

4kya falan aldı hata amazondan
doğrudur 4.200 e aldım bir kaç saat önce. Ve her türlü yeterli bir monitör. Çok fazla anlamam ama bu fiyata bence gayet iyi. Hz beklentini bilemiyorum tabi ki bana 180 yetiyor. E sporcu olma hayalim veya 10k monitöre verecek bütçem yok ne yazık ki. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,411
Son üye
spacexll100
Top Bottom