- Bütçe
- 600
ptt avm arem bilgisaray üzerinden 0 520 tl ye 2 tb hdd aldım ama hdd 30 kez start verilmiş 8018 saat 344 gün aktif kullanılmış ürün 190 mb/s yazma okuma yapıyor 1835 tb veri yazılmış sizce iade edeyimmi değer mi
satıcı linki atabilir msiinz?ptt avm arem bilgisaray üzerinden 0 520 TL ye 2 tb hdd aldım ama hdd 30 kez start verilmiş 8018 saat 344 gün aktif kullanılmış ürün 190 mb/s yazma okuma yapıyor 1835 tb veri yazılmış sizce iade edeyimmi değer mi
Fotoğraftan belli usta nasıl sıfır olabileceğine inandınız.
0 yazmıyor ama 2 el de yazmıyor 2 el yazsa asla almazdım 0 dır diye aldım şans iade edeyimi bilemedim sinirlendim şeytan diyor at low level formatı kes yarıda yolla iade insan bi 2 el diye yazar belirtir0 olduğu yazıyor mu göremedim de ben hocam
Normal de fotoğraflardan anlaşılıyor hocam 2.el olduğuvalla ne bileyim 0 dır diye aldım 2 el gib bi yazı ibare görmedim fiyatıda uygun geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
0 yazmıyor ama 2 el de yazmıyor 2 el yazsa asla almazdım 0 dır diye aldım şans iade edeyimi bilemedim sinirlendim şeytan diyor at low level formatı kes yarıda yolla iade insan bi 2 el diye yazar belirtir
Hayırlı olsun hocam hdd de sıkıntı görünmüyor gibi ama iade alacağını da düşnümüyorum maalesefvalla ne bileyim 0 dır diye aldım 2 el gib bi yazı ibare görmedim fiyatıda uygun geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
0 yazmıyor ama 2 el de yazmıyor 2 el yazsa asla almazdım 0 dır diye aldım şans iade edeyimi bilemedim sinirlendim şeytan diyor at low level formatı kes yarıda yolla iade insan bi 2 el diye yazar belirtir