Atakanyıldırım
80+
- Reaksiyon skoru
- 83
Bende termal.macun aldım mx-4 kullandım sıcaklık değerleri daha çok arttıTeknobiyotikten işlemci aldım 07.01 tarihinde işlemci bu gün geldi ama işlemci bacakları yamuk teknobiyotikten kesinlikle bir şey almayın aldırmayın
%100Tray işlemci mi
2023 Aralık ayında sistem aldım ryzen5 5500 işlemcili neyse işlemcim 74 dereceyi görüyordu artık bende termal macun değiştirdim şimdi 83 görüyorBende termal.macun aldım mx-4 kullandım sıcaklık değerleri daha çok arttı
Bence geri iade etsinUçlu kalem ile düzeltebilirsiniz.
Toplu İğne İle Daha İyi Oluyor .Uçlu kalem ile düzeltebilirsiniz.
İade talebi oluşturTeknobiyotikten işlemci aldım 07.01 tarihinde işlemci bu gün geldi ama işlemci bacakları yamuk teknobiyotikten kesinlikle bir şey almayın aldırmayın
Aynen öyle yapıcam xaten kargoda kapıma fırlatılmış haberde verilmedi benlik değil durumhiç ellemeyin iade edin direkt. SOnra siz elemişsiniz diyip redderderler.
ben işlemci almıştım bir sorun yoktu niye almayayımTeknobiyotikten işlemci aldım 07.01 tarihinde işlemci bu gün geldi ama işlemci bacakları yamuk teknobiyotikten kesinlikle bir şey almayın aldırmayın
Kesinlikle iade etmelisinTeknobiyotikten işlemci aldım 07.01 tarihinde işlemci bu gün geldi ama işlemci bacakları yamuk teknobiyotikten kesinlikle bir şey almayın aldırmayın