Bende ona şaşırdım aslında birazHonda? Sorun? Hahahah
Dünyada en az sorun çıkaran arabalar Japon arabalarıdır. Çok övülen bmw gibi markalar sanayi aboneleridir.Bende ona şaşırdım aslında biraz
Hahahaha komiksinHonda? Sorun? Hahahah
Resmi grafiklere göre Japon arabaları en az sorun çıkaran arabalardır. Fiat markası avrupanın gelişmemiş ülkelere bolca sattığı markadır.Hahahaha komiksin
-Benim kuzenimin vardı arabanın içine bi sprey sıktı en az 8-9 ay kokusunu ne yaptıysak çıkaramadık bu demek oluyor ki fazlaca koku tutuyor (İyi bir şey değil.)
-Deri koltklarda deformasyon fazlaca oluyor.
-Servisi olması gerektiğinden pahalı.
Usta araba koku tutuyor diye sorunlu mu olduHahahaha komiksin
-Benim kuzenimin vardı arabanın içine bi sprey sıktı en az 8-9 ay kokusunu ne yaptıysak çıkaramadık bu demek oluyor ki fazlaca koku tutuyor (İyi bir şey değil.)
-Deri koltklarda deformasyon fazlaca oluyor.
-Servisi olması gerektiğinden pahalı.
Koku tutması aslında kötü değil aksine güzel bir şey ama uzun süre aynı koku insanı bıktırır.Usta araba koku tutuyor diye sorunlu mu oldu
Sen bırak bu işleri dalga geçerler senle bak heryerde honda koku tutuyor diye kötü dersen ohoooo
İyimiş buHiçbiri
Misal bir 301 veya c-elyseePeugeot / 301 / 1.6 HDi / Active / EYMEN OTOMOTİV HATASIZ BOYASIZ CAM GİBİ MAŞALLAH sahibinden.comda - 935568464
Peugeot / 301 / 1.6 HDi / Active / EYMEN OTOMOTİV HATASIZ BOYASIZ CAM GİBİ MAŞALLAH sahibinden.comda - 935568464www.sahibinden.com
Mümkünse dolu paketiİyimiş bu
Honda yı severim iyi markaKoku tutması aslında kötü değil aksine güzel bir şey ama uzun süre aynı koku insanı bıktırır.
Eğer honda fanı gibi bir şeysen sana laf anlatamam iyi günler.
Pistte yarışmayacağız biraderMümkünse dolu paketi
Allure olandı sanırsam
Kafan rahat seri geniş yaygın kolay satılır araba
Honda gibi bir arabaya girmezdim çünkü türkiye de hepsinin içinden geçiyolar
Arabaya sorunlu demedim (Belki demiş olabilirim.) kullanan kuzenim gayet memnun ama 0 fFiat egea vs. 2. El honda dersek Fiat Egea tercih ederim.Honda yı severim iyi marka
Senin burda koltukları deforma oluyor ve en komiği koku tutuyor diye arabaya sorunlu demen çok komik :d
Düşünsene dünyanın en kusursuz üreticisinin arabasına koku tutuyor diye sorunlu demen
Aşırı iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pistte yarışmayacağız birader