serdar baskan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 22,009
Mouse'un skatezlerinden kaynaklı bir problem olabilir mouse'un altına bakın skatezler sağlam mı, başka bir yüzeyde deneyin bide.
Konuyu hortlatıyorum bir süre yoktum fakat bunda anlamayacak ne var, sizce kauçuk tabandan mı bahsediyorum?Anladım ama mükemmel Türkçesini kullanıp derdini düzgün anlatsaydı keşke.
Kaç para biliyormusun o mousepad sen at çöpeAt çöpe gitsin artık yapacak bişey kalmamış.
Madem konu hortlamış :d bir de size danışayım, yahu bu mousepad neden kaymıyor? Daha 0 elimdeki başka mousepadde rahatça kayarken bunda hareket etmiyor kolay kolayKaç para biliyormusun o mousepad sen at çöpe![]()
Bence mouse ile ilgili bir problem var mousepad kaliteli asus rog un pahalı bir mousepad i mouse un altındaki skratezlere bir bakın aşınma gibi bazı faklı durumlar var mı bir de mouse u başka yüzeyde deneyin eğer başka yüzede kayıyor ise mousepad de problem vardır değişim veya iade isteyinMadem konu hortlamış :d bir de size danışayım, yahu bu mousepad neden kaymıyor? Daha 0 elimdeki başka mousepadde rahatça kayarken bunda hareket etmiyor kolay kolay