Çözüldü✓ Mouse Pad Eskisi Gibi Kaymıyor

FurkanT57

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar benim kullandığım 6-7 ayılık bir mouse pad var mousenin içinden çıkmıştı ve ilk aldığımda çok iyidi mousenin üzerinde haraketi, kayışı falan ama şimdi mouse padin belli noktalarında mouse kaymıyor yapışıyor gibi oluyor. Mouse padin üzerine çay, kahve gibi sıcak şeyler koyuyordum arada bundan olabilir mi :D Bu tarz mouse padler yıkanıyor mu? Yıkasam eski haline döner mi?
mousepad.jpg

Eğer sıcaktan form değiştirdiyse düzelmez ama kirlendiği için performans kaybı olduysa düzelir sabunla yıkayın

Merhaba arkadaşlar benim kullandığım 6-7 ayılık bir mouse pad var mousenin içinden çıkmıştı ve ilk aldığımda çok iyidi mousenin üzerinde haraketi, kayışı falan ama şimdi mouse padin belli noktalarında mouse kaymıyor yapışıyor gibi oluyor. Mouse padin üzerine çay, kahve gibi sıcak şeyler koyuyordum arada bundan olabilir mi :D Bu tarz mouse padler yıkanıyor mu? Yıkasam eski haline döner mi?Alıntıyı görüntüle
Desenli olan mousepadlerde bu sorun yaşanıyor kullandıkça. Keşke desensiz tercih etseydin.

Eğer sıcaktan form değiştirdiyse düzelmez ama kirlendiği için performans kaybı olduysa düzelir sabunla yıkayın
Herhangi bir sıcaktan erime, iz gibi bir şey göremiyorum. Umarım kirdir. Cevabın için teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Desenli olan mousepadlerde bu sorun yaşanıyor kullandıkça. Keşke desensiz tercih etseydin.
Maalesef alırken böyle bir seçenek yoktu :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,728
Üyeler
191,153
Son üye
efe61
Geri