xawentis
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 339
- İsim
- Emin Akay
- xawentis
Öncelikle Merhabalar konuyu hemen size hiza edeyim dün cumartesi günü öğen 12:30 ile 12:40 civarı bir numara beni aradı numara ise şu şekilde (0850 901 07 16) arayan kişi Türknet ile olan sözleşmemin 2 gün sonra biteceğini ve yeni bir sözleşme yapacağını söyledi 229TL olan faturamın 360TL olacağını söyledi. ben de önce afalladım çünkü ilk Türk Telekom dedi ben de Türk Telekom ile olan sözleşmeyi zaten iptal ettiğimi Türknete geçtiğimi söyledim oda Türk Telekom ile Türknet aynı alt yapıyı kullanıyor gibi bir cümle kullandı dedi sonra aynı cümleyi bir daha kullandı "Sözleşmenin gününü uzatmayı onaylıyor musunuz" dedi bende Onaylıyorum dedi kapattı 3 4 saat sonra içim rahat olmadığı için Türknet Müşteri temsilcisi ile konuştum o ise bana şunları söyledi biz sizi Sözleşme bitti gibi bir konu için aramayız sizden rica ediyorum sizi arayan numarayı benimle paylaşır mısınız avukatlarımıza vereceğim dedi. ben de hemen verdim kafam da ise şu soru kaldı ve o soruyu onunla paylaştım "Onay verdim bir şey olur mu" o ise şunu söyledi telefonla konuşurken size işte (1 basın / 2 basın gibi bir cümle kullandı mı HAYIR dedim sonra ise bu konuşma sadece TELEFON ile konuştuğunuz zaman siz den T.C kimlik bilgilerinizi adresinizi Özel telefon numarasınızı istedi mi dedi bende yine HAYIR dedim oda bir şey olmaz dedi) inşallah olmaz lütfen dikkatli olun bu konuyu lütfen adminler diğer üyelerine bildirsin bu DOLANDIRICILAR sizi (0850) numara ile arıyorlar. DOLANDIRICI olduğunu maalesef telefonu kapattıktan sonra anlıyorsunuz LÜTFEN dikkatli olun
Son düzenleme: