hocam valla model olarak çok güzel duruyor fiyatı da uyguna geliyormuş. Teşekkür ediyorum.Yaklaşık 1 ay önce Lumberjack'ten bunu aldım. Standart boyutlarda bir çanta. 700 lira ama yeni üyelere %15 indirim de sağlıyorlar, ben böylece 595 liraya getirdim. Tasarım olarak en beğendiğim bu oldu. Sadece askıları biraz enli gibi geldi, omzumdan düşecekmiş gibi hissediyorum bazen. Ama 2018'den beri aynı çantayı kullandığım için değişikliğe alışamamış da olabilirim tabii. Aşağıya fotoğraflarını koydum, bu da link
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
link var mı hocam hangi modeli acabapuma kullanıyorum 2 yıldır görmediği eziyet kalmadı en az 20 şehir gezdi hala sapasağlam bence bir bakabilirsin
Rica ederim hocam hayırlı Cumalarhocam valla model olarak çok güzel duruyor fiyatı da uyguna geliyormuş. Teşekkür ediyorum.
hocam valla model olarak çok güzel duruyor fiyatı da uyguna geliyormuş. Teşekkür ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
link var mı hocam hangi modeli acaba
teşekkür ederim hocamPuma Unisex Sırt Çantası Phase Small Backpack 07987901 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Puma Unisex Sırt Çantası Phase Small Backpack 07987901 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com