- Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesele ping zaten warp kulanırken 50-60 ms alıyorum ama protonda 90-80 arasıprotondan devam edin o zaman
Mesele ping zaten warp kulanırken 50-60 ms alıyorum ama protonda 90-80 arasıprotondan devam edin o zaman
5 yildir kullanıyorumhocam adı sanı olmayan vpnleri kullanmayın üstteki arkadaşın attığı videoyu izleyin
cihazınıza bir şey olmaması sorunsuz olduğu anlamına gelmez kaç tane veri sızıntısı vardır belli değil daha kendi siteleri bile yok yani5 yildir kullanıyorum
warpın dns modunun deneyin o zamanMesele ping zaten warp kulanırken 50-60 ms alıyorum ama protonda 90-80 arası
Türk telekom dnsleri engellediği için bir işe yaramıyorcihazınıza bir şey olmaması sorunsuz olduğu anlamına gelmez kaç tane veri sızıntısı vardır belli değil daha kendi siteleri bile yok yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
warpın dns modunun deneyin o zaman
o zaman başka çözüm gelmiyor aklıma maalesefTürk telekom dnsleri engellediği için bir işe yaramıyor
Bu sabah düşün 40 ms almışlığımda oldu şimdi bayıldı sanırım1 ay öncesine kadar 500 MBPS hız alıyordum son haftalarda bayıldı Warp. Millet keşfetti ondan dolayı galiba
yoksa serverdanmı kaynaklı bilemedimBu sabah düşün 40 ms almışlığımda oldu şimdi bayıldı sanırım
1000mbps Superonline'da 80 mbps hız veriyor warp bitmiş.1 ay öncesine kadar 500 MBPS hız alıyordum son haftalarda bayıldı Warp. Millet keşfetti ondan dolayı galiba
WARP normalde çalışmıyor bile Turkcell'de sen ona şükret1000mbps Superonline'da 80 mbps hız veriyor warp bitmiş.