Hocam siz araçtan ne istiyorsunuz o önemlicorolla almıştım alçak araba fazla sürmedim yani bir yerden dönerken emin olamıyorum kafamı kaldırıp bakmam gerekiyor rahat süremiyorum bu paralara suv alsam ne gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:
doblo tarzı araba alsam her sene muayenesi ayrı dert hız sınırı ayrı dert kamyonet geçmesi ayrı dert
bence nissana suv da bulaşılmaz motru sıkıntılı araba bi tıkda basık
şöyle atayım aga, duzgun fotograflı en full paketler km dusuk hatasız
qasqhai yazdın ya aga, xtrail daha ust segmentibence nissana suv da bulaşılmaz motru sıkıntılı araba bi tıkda basık
Hocam qashqai ve xtrail çok güzel suvlardır bence siz bu sözleri juke için söylüyorsunuzbence nissana suv da bulaşılmaz motru sıkıntılı araba bi tıkda basık
qasqhai yazdın ya aga, xtrail daha ust segmenti
şöyle atayım aga, duzgun fotograflı en full paketler km dusuk hatasız
hocam yüksek olacak hiç dobloya oturdunuz mu bilmiyorum önünü net görebiliyorum sokaktan dönerken kafamı ileri atıp bakmama gerek kalmadan dönebiliyordum corollada onu yapamıyorum çok alçakta kalıyorsun bilmem anlatabildim miHocam siz araçtan ne istiyorsunuz o önemli
ona göre çok daha iyi bir şekilde yardımcı olabilirim
hocam xtrail çok güzel bu aradabence nissana suv da bulaşılmaz motru sıkıntılı araba bi tıkda basık
hocam o doblonun önü kısa oldugu ıcın ve camının genıs olmasından kaynaklı olmasınhocam yüksek olacak hiç dobloya oturdunuz mu bilmiyorum önünü net görebiliyorum sokaktan dönerken kafamı ileri atıp bakmama gerek kalmadan dönebiliyordum corollada onu yapamıyorum çok alçakta kalıyorsun bilmem anlatabildim mi
hocam xtrail çok güzel bu arada
Anladım ama demek istediğim şuydu;hocam yüksek olacak hiç dobloya oturdunuz mu bilmiyorum önünü net görebiliyorum sokaktan dönerken kafamı ileri atıp bakmama gerek kalmadan dönebiliyordum corollada onu yapamıyorum çok alçakta kalıyorsun bilmem anlatabildim mi
Ben ceza yemişim 1500 lira hızdan 3 ay sonra geldi ceza onu da anlamadım amahocam suvların çoğu kamyonet geçiyor ya toyota corollaya yeni yay taktırsanız biraz daha havaya kalkabilir
hocam su aralar cok ceza yaziliyor bizde transporter var 2015 model her dakika hız cezası yiyip duruyorur su anda 3 4 tane 1500 liralik cezamiz var
camla alakası yok oturduğun konum çok aşağıda corollada bütün sıkıntı bu araba bayağı alçak t-cross demiş birisi oda çok güzel aslındahocam o doblonun önü kısa oldugu ıcın ve camının genıs olmasından kaynaklı olmasın
Elektrikli el freni bile yokmuş hocam şimdi baktım da bilemedim yanicamla alakası yok oturduğun konum çok aşağıda corollada bütün sıkıntı bu araba bayağı alçak t-cross demiş birisi oda çok güzel aslında