Neler Yeni

1.1-1.2M SUV Önerisi

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
corolla almıştım alçak araba fazla sürmedim yani bir yerden dönerken emin olamıyorum kafamı kaldırıp bakmam gerekiyor rahat süremiyorum bu paralara suv alsam ne gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

doblo tarzı araba alsam her sene muayenesi ayrı dert hız sınırı ayrı dert kamyonet geçmesi ayrı dert
Hocam siz araçtan ne istiyorsunuz o önemli

ona göre çok daha iyi bir şekilde yardımcı olabilirim

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
bence nissana suv da bulaşılmaz motru sıkıntılı araba bi tıkda basık
Hocam qashqai ve xtrail çok güzel suvlardır bence siz bu sözleri juke için söylüyorsunuz

Reindi

80+ Silver
Hocam siz araçtan ne istiyorsunuz o önemli

ona göre çok daha iyi bir şekilde yardımcı olabilirim
hocam yüksek olacak hiç dobloya oturdunuz mu bilmiyorum önünü net görebiliyorum sokaktan dönerken kafamı ileri atıp bakmama gerek kalmadan dönebiliyordum corollada onu yapamıyorum çok alçakta kalıyorsun bilmem anlatabildim mi

bence nissana suv da bulaşılmaz motru sıkıntılı araba bi tıkda basık
hocam xtrail çok güzel bu arada

ErenErk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Eren Erkaşda
hocam yüksek olacak hiç dobloya oturdunuz mu bilmiyorum önünü net görebiliyorum sokaktan dönerken kafamı ileri atıp bakmama gerek kalmadan dönebiliyordum corollada onu yapamıyorum çok alçakta kalıyorsun bilmem anlatabildim mi

hocam xtrail çok güzel bu arada
hocam o doblonun önü kısa oldugu ıcın ve camının genıs olmasından kaynaklı olmasın

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Anladım ama demek istediğim şuydu;
Mesela bu paraya 15 yıllık porsche cayyane audi Q7 Range Rover Sport gibi üst düzey ve inanılmaz dolu arabalar da var
ya da diğer arkadaşların önerdiği gibi 6 7 yıllık x trail de var siz hangi tarafa sıcak bakıyorsunuz diye sormuştum.

hocam suvların çoğu kamyonet geçiyor ya toyota corollaya yeni yay taktırsanız biraz daha havaya kalkabilir

hocam su aralar cok ceza yaziliyor bizde transporter var 2015 model her dakika hız cezası yiyip duruyorur su anda 3 4 tane 1500 liralik cezamiz var
Ben ceza yemişim 1500 lira hızdan 3 ay sonra geldi ceza onu da anlamadım ama

Reindi

80+ Silver
hocam o doblonun önü kısa oldugu ıcın ve camının genıs olmasından kaynaklı olmasın
camla alakası yok oturduğun konum çok aşağıda corollada bütün sıkıntı bu araba bayağı alçak t-cross demiş birisi oda çok güzel aslında

ErenErk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Eren Erkaşda
camla alakası yok oturduğun konum çok aşağıda corollada bütün sıkıntı bu araba bayağı alçak t-cross demiş birisi oda çok güzel aslında
Elektrikli el freni bile yokmuş hocam şimdi baktım da bilemedim yani 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,636
Üyeler
164,174
Son üye
₺Jacob₺
Top Bottom