Neler Yeni

1.1-1.2M SUV Önerisi

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
hani ilerde değiştirmeyeceğim 20 sene binerim diye alsam kesinlikle land cruiser alırım ama ne yapacağım belli olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

model alabilir miyiz parada sıkıntı yok
F-pace ler var ama 1.6 milyondan başlıyor Kia Sportage var AMA SAKIN 1.6 almayın hem yakar hemde gitmez 2.0 motor dizellerine bakın 2015 temizleri 1 milyon 900 bin arası.

hani ilerde değiştirmeyeceğim 20 sene binerim diye alsam kesinlikle land cruiser alırım ama ne yapacağım belli olmuyor

model alabilir miyiz parada sıkıntı yok

F-pace büyük ihtimal çok güzel araba ama günlük istediğim için geceleri hariç sürekli dışarda duracak araba çizilse üzülürüm bende bir şey beğenmiyorum ama :d
Araba seçmek kadar zor bir seçim yok zaten.

Audi Q7 lerede bakabilirsiniz eski ama tank gibi tek sorunu çok ağır yani fazla basmayın su kaynatır bizim abide vardı adam.çekiciyle getirdi eve arabayı çok zorlamış.

Reindi

80+ Silver
F-pace ler var ama 1.6 milyondan başlıyor Kia Sportage var AMA SAKIN 1.6 almayın hem yakar hemde gitmez 2.0 motor dizellerine bakın 2015 temizleri 1 milyon 900 bin arası.

Araba seçmek kadar zor bir seçim yok zaten.
şöyle corolla crossların 2018 2017 modelleri olsa 1.2 1.3 falan olsa direk çekecem ya toyotadan başka araba almak istemiyorum sorun çıkarmaması için dobloyu 10 sene kullandım abs beyni mi yemedi yolda köye giderken baskı balata mı yemedi termostat mı yemedi su kabı mı patlamadı hararet mi yapmadı

artık paranoyak gibi bişi oldum kronik sıkıntılı araba istemiyorum doblo travma yarattı bende

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
şöyle corolla crossların 2018 2017 modelleri olsa 1.2 1.3 falan olsa direk çekecem ya toyotadan başka araba almak istemiyorum sorun çıkarmaması için dobloyu 10 sene kullandım abs beyni mi yemedi yolda köye giderken baskı balata mı yemedi termostat mı yemedi su kabı mı patlamadı hararet mi yapmadı
Toyotaların direksiyonundan çok çektik biz.

artık paranoyak gibi bişi oldum kronik sıkıntılı araba istemiyorum doblo travma yarattı bende
Sorun istemiyorsanız Almanlardan uzak durun.

Alman araçları kadar problemli araç görmedim sorunu bitmiyor hele ki eskileri kadar sorunlu araç yok en az sorunlu Alman Mercedes.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,689
İsim
Yavuz
2003 model 2 milyon 2023 model 7 milyon nasıl bir arabaymış bu :D

cheryi geçin çöpe atacak param yok c5 hoşuma gidiyor belki olabilir
Omoda 5 aldık sattık şuan tiggo 8 kullanıyoruz. Tiggoyu almadan önce c5 alsaydık 100k zarar etmiş olurduk. Bide böyle düşün.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
3 parça boya var daha ne olsun bi pert olmadığı kalmış temiz qhaskailere yada 1.3 tce orta paket dustera yada dizel ful aksesuarlı 1.5BlueDci 4x2 Duster (2023 son dizel)de istersen Mersin’den hayırlarız

Alfa Romeo Tonale.

Qashqai lerin 1.5 leri sorun çok bağrıyo motor zorlanıyo.
Hocam 1.5 reno motoru var klasik dizel sesi o

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
3 parça boya var daha ne olsun bi pert olmadığı kalmış temiz qhaskailere yada 1.3 tce orta paket dustera yada dizel ful aksesuarlı 1.5BlueDci 4x2 Duster de istersen Mersin’den hayırlarız

Hocam normal bir ses olsa eyvallah sanki can çekişiyor zorlanıyo motor belli zaten o kasaya anca bu bizim araba bile 1.4 dizel çekiyo hatchback olmasına rağmen

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Hocam normal bir ses olsa eyvallah sanki can çekişiyor zorlanıyo motor belli zaten o kasaya anca bu bizim araba bile 1.4 dizel çekiyo hatchback olmasına rağmen
Nasıl ya ben 1.5 motorlu dustere de qhaskai yede bindim ikisinde de öyle ses yoktu acaba bozuk mazot mu denk geldi

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Nasıl ya ben 1.5 motorlu dustere de qhaskai yede bindim ikisinde de öyle ses yoktu acaba bozuk mazot mu denk geldi
Hocam cins bir sesi vardı atiklikde bir problem yok ama motorun zorlandığı bariz.

Reindi

80+ Silver
3 parça boya var daha ne olsun bi pert olmadığı kalmış temiz qhaskailere yada 1.3 tce orta paket dustera yada dizel ful aksesuarlı 1.5BlueDci 4x2 Duster (2023 son dizel)de istersen Mersin’den hayırlarız

hocam boyalı olunca pert olmuyor geçin şu işleri artık ya benim corolla da dolu hasarlı pert mi bu araba şimdi lokal boya diye diye mekanik aksama bakmıyorsunuz sonra yolda kalınca arabaya laf atıyorsunuz yapmayın nolursunuz istediği kadar boyalı olsun orjinalle değiştiği sürece sıkıntı yok araba sonuçta çizilir sac yani eski bir evi tadilata sokunca orjinal ürün takınca değeri düşüyor mu arabada niye düşüyor mesela avrupa falan aştı bunları artık bizim de aşmamız lazım

bu arada suvlarda ticari geçiyormuş sıfır berlingo falan alacağım heralde yani psa üretimi o minivandan

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
hocam boyalı olunca pert olmuyor geçin şu işleri artık ya benim corolla da dolu hasarlı pert mi bu araba şimdi lokal boya diye diye mekanik aksama bakmıyorsunuz sonra yolda kalınca arabaya laf atıyorsunuz yapmayın nolursunuz istediği kadar boyalı olsun orjinalle değiştiği sürece sıkıntı yok araba sonuçta çizilir sac yani eski bir evi tadilata sokunca orjinal ürün takınca değeri düşüyor mu arabada niye düşüyor mesela avrupa falan aştı bunları artık bizim de aşmamız lazım
Hocam maalesef tr de bu düşünce yok yoksa bende biliyorum orijinal parça kullandıktan sonra sorun yok sana en basit örnek zamanında albealar hep boya sorunlu çıkmış raporlu şekilde belli ama alan ful boyalı diye alıyor

Reindi

80+ Silver
Hocam maalesef tr de bu düşünce yok yoksa bende biliyorum orijinal parça kullandıktan sonra sorun yok sana en basit örnek zamanında albealar hep boya sorunlu çıkmış raporlu şekilde belli ama alan ful boyalı diye alıyor
yani arabadır çizilse ne olacak bizim milletin lokal boya takıntısını anlamıyorum bak yan sanayi parça kullanılır anlarım bir işkillenir arabayı almam ama orjinal faturası falan olunca neden bir şey olsun ki aha annem tamponu kırdı orjinalle değiştirdim faturalı falan fotoları bile duruyor iç tarafa bir sıkıntı gelmediğinin ama kağıt üstünde değişen diye fiyat düşüyor sözde valla öbürkü arabalar neyse benimki de olsa istemezlerse almasınlar

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
yani arabadır çizilse ne olacak bizim milletin lokal boya takıntısını anlamıyorum bak yan sanayi parça kullanılır anlarım bir işkillenir arabayı almam ama orjinal faturası falan olunca neden bir şey olsun ki aha annem tamponu kırdı orjinalle değiştirdim faturalı falan fotoları bile duruyor iç tarafa bir sıkıntı gelmediğinin ama kağıt üstünde değişen diye fiyat düşüyor sözde valla öbürkü arabalar neyse benimki de olsa istemezlerse almasınlar
Öyle geçen biri bin küsür lira hasar kaydı var diye arabayı almamış ön panjur mu ne kırılmış kadın değiştirtmiş adamın haberi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,747
Üyeler
161,342
Son üye
Hseyn24
Top Bottom