Neler Yeni

1.1-1.2M SUV Önerisi

Reindi

80+ Silver
Öyle geçen biri bin küsür lira hasar kaydı var diye arabayı almamış ön panjur mu ne kırılmış kadın değiştirtmiş adamın haberi yok
benim arabada da 12k hasar kaydı var 9 bini dolu hasarı 2023 ün son ayında oldu öbürküler biri giderken motor vurdu boyasız göçük düzeltme var arka tamponda bir şey de alan adama anlat dur o yüzden giderim 50 bin lira aşağı olsun galeriye veririm ben uğraşamam hiç elin adamıyla yok orası niye yok burası niye işim gereği çok tanıdık galerici var çekerim abi kaç para veriyosun buna şu para al anahtarı at beni eve bitti gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

t-roclar çok hoşuma gidiyor ama bunlarda ticari geçiyor heralde değil mi

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
benim arabada da 12k hasar kaydı var 9 bini dolu hasarı 2023 ün son ayında oldu öbürküler biri giderken motor vurdu boyasız göçük düzeltme var arka tamponda bir şey de alan adama anlat dur o yüzden giderim 50 bin lira aşağı olsun galeriye veririm ben uğraşamam hiç elin adamıyla yok orası niye yok burası niye işim gereği çok tanıdık galerici var çekerim abi kaç para veriyosun buna şu para al anahtarı at beni eve bitti gitti

t-roclar çok hoşuma gidiyor ama bunlarda ticari geçiyor heralde değil mi
hayır ticari değil ayrıca bu bütçede alacagın en iyi suv birde resmi olarak B suv diye geçiyor bizim pazarda ama araba C suv hayalet ekran cam tavan vs 140km de tabı cam tavan ıstemessen 1 yıl daha yeni ve 50km daha az ayrıca VW seni üzmez piyasasıda iyidir

Reindi

80+ Silver
hayır ticari değil ayrıca bu bütçede alacagın en iyi suv birde resmi olarak B suv diye geçiyor bizim pazarda ama araba C suv hayalet ekran cam tavan vs 140km de tabı cam tavan ıstemessen 1 yıl daha yeni ve 50km daha az ayrıca wv seni üzmez piyasasıda iyidir
SUV lar ticari geçiyor dedi bir arkadaş ama yanlışım mı var

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
SUV lar ticari geçiyor dedi bir arkadaş ama yanlışım mı var
öyle bir şey yok caddy tarzı arabalar ticari diye geçer suvların vergileri biraz daha fazla otomobıle göre ondan belki öyle demiş olabilir

Reindi

80+ Silver
öyle bir şey yok caddy tarzı arabalar ticari diye geçer suvların vergileri biraz daha fazla otomobıle göre ondan belki öyle demiş olabilir
ben büyük ihtimalle sıfır rifter alıcam 1.2 diyor sıfır yine de 8 yaşındaki arabadan iyidir değil mi? zaten 10 seneye yakın buna benzer doblo kullandım hem sıkıntılarımda olmaz

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
ben büyük ihtimalle sıfır rifter alıcam 1.2 diyor sıfır yine de 8 yaşındaki arabadan iyidir değil mi? zaten 10 seneye yakın buna benzer doblo kullandım hem sıkıntılarımda olmaz
rifter güzel tabi eğer full paket alıcaksan

Palo DAYI 👑

80+ Gold
rıfter kamyonet rusatlı
otomobıl tuhsatlı tıcarılerde var mısal
doblo ve courıer caddy de var yanı ılanlarda otomobıl ruhsatlı dıye aratırsan cıkar ama bazı kendını zekı sanan arkadaslar ılana otomobıl dıye gırıp acıklamaya hersene muayene yada yanlıslıkla otomobıl gırıldı dıye yazıyolar sırf otomobıl ruhsatlı dıye aratınca onunda ılanı one cıksın dıye

akinuzgul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Akın
corolla almıştım alçak araba fazla sürmedim yani bir yerden dönerken emin olamıyorum kafamı kaldırıp bakmam gerekiyor rahat süremiyorum bu paralara suv alsam ne gelir

doblo tarzı araba alsam her sene muayenesi ayrı dert hız sınırı ayrı dert kamyonet geçmesi ayrı dert
Opel mokka, chery tiggo 7 pro

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,681
Üyeler
164,364
Son üye
Taa34
Top Bottom