Öneri 1-1.2 m arası hangi aracı tercih ederdiniz?

Pek bilgim yok ama Hyundai Bayon lar o bantta çok tercih ediliyor . En azından ben çok görüyorum yollarda .

Valla hocam aile aracıda olucak ama ben de kullanıcan hatta çocuğunluk ben ama ilk defa Alicaz böyle araba otomatik de ilk ilk defa olucak ondan sıkıntısız bişey arıyoruz al satta hemen gidicek zarara uğratmaaycak hafif yatırımlık bişey
Valla bende aynı bütçede aile aracı bakıyorum şu an. Suv düşünürsen o bütçe de tucson ve sportage baya iyidir hem de sorunsuzdur. Sedan istersen civic megane focus herkes önerir ama biraz yaşı olsun kaliteli arabaya bineyim dersen volvo s60 t3 önerebilirim onunda motor şanzıman sorunsuzdur. Spor bi araba olsun dersen a3 golf 7,5. Ama bunlar tabi dsgli. Alternatif olarak kia ceed var. Performanslı ve 4x4 istersen piyasası yok ama subaru levorg ve xv bakabilirisin onlarda sorunsuzdur ama servisi yok. Ben kalitesiz otomobil yerine biraz yaş almış kaliteli otomobil binme taraftarıyım

Bizim 2020 C5 aircross var 1.2 pure SUV düşünürsen öneririm 1.2 1.4 bandında takılıyor biraz fiyatı inebilir çok iyi araç araştırabilirsin

Gençsen leon fr al piyasasıda hızlı cam tavanlı vs mis gibi
Orta yaşlardaysan yne cam tavanlı golf bul

Yok bunlar bana göre değil diyorasn megane 1.3 kovala yada corolla yakalarsanda civic 182 beygirlik olabilir

He ama araba yatırımlıktan çıktı o yüzden yatırım gözü ile bakma bence
Hocam yatırım değil de sonuçta bir araç alicaz zarara uhrtaymacayak olsun ilerde satwr başka bişey alırız 1.3 tce ler hocam motor flan yiyio ondan çekiniyorum

2019 2020

1.6 corolla sedan otomatik, hem aile için geniş hem yakışıklı küçük dokunuşlarla genç işide yaparsın, piyasası da her zaman iyi olmuştur,bi akraba 2019 sıfır aldı 40 bin km oldu bakımdan bakıma servise gider ,

2019 2020

1.6 corolla sedan otomatik, hem aile için geniş hem yakışıklı küçük dokunuşlarla genç işide yaparsın, piyasası da her zaman iyi olmuştur,bi akraba 2019 sıfır aldı 40 bin km oldu bakımdan bakıma servise gider ,
Evet oda var aklımda zaten büyük ihtimalle sedan düşünüyoruz ama bu 1.6 Corollalarda gitmio gibi pek dip gaz yapıyorsun bu arabalara bişey olmaz dip gaz yapsan bile ama şanzimandan fena ses geliyor

Evet oda var aklımda zaten büyük ihtimalle sedan düşünüyoruz ama bu 1.6 Corollalarda gitmio gibi pek dip gaz yapıyorsun bu arabalara bişey olmaz dip gaz yapsan bile ama şanzimandan fena ses geliyor
Cvt şanzımanın olayı o performanslı kullanınca elektrikli süpürge hissi veriyor:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,519
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri