1-1,5 Bine kulak içi kulaklık önerisi

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,359
Normalde kulakiçi hiç sevmem, kulaktan düşecek gibi hissettiğim için asla kullanamıyorum takıntım var. Ama kulaküstü kulaklık hiç pratik olmuyor artık yıllardır kullanıyorum, kulaktan düşmeyen kulak içi kulaklıklar kesin vardır diye düşünüyorum.
Bütçe EN FAZLA 1500. Kulaktan düşmesin, aktif/pasif gürültü engelleme olsun, dışarı ses vermesin, ses kalitesi iyi olsun. Mikrofon, kontroller vs önemli değil
KABLOSUZ OLMALI

Benim aklımda Nothing CMF Buds var şuan. İleri de nothing telefon almayı düşündüğüm için güzel olur gibi. Şuan Samsung telefon

Son düzenleme:
Bende samsung akg type c girişli olandan var gayet güzel kulaktan düşmüyor. İşimi görüyor eğer çok aşırı bir beklentin yoksa alınabilir hem 1k nın altında olması lazım.

Bende samsung akg type c girişli olandan var gayet güzel kulaktan düşmüyor. İşimi görüyor eğer çok aşırı bir beklentin yoksa alınabilir hem 1k nın altında olması lazım.
Kablosuz bakıyorum kabloyla çekilmiyor hiç :(

1500 TL'ye bulduğun ilk kulaklığımı attın yoksa bildiğin bir şey var da mı attın çünkü az çok özelliklerine bakınca baya kötü duruyor bir de hiç yorum yok
1500 e alacağın en iyi kulaklık bu kendimde alacağım 2 güne

çok satılan bir ürün fiyatı da uygun şahsen ben de yakın zamanda aldım gelmesini bekliyorum
Kablosuz olarak bende Buds kullanıyorum fe değil ama 1. yada 2. nesildi sanırım gayet iyi şarjı falanda güzel gidiyor kulağa oturuşu da güzel öyle düşecek hissi vermiyor.

çok satılan bir ürün fiyatı da uygun şahsen ben de yakın zamanda aldım gelmesini bekliyorum
Gelince buraya deneyimlerini yazar mısın

reis konunu görünce linki atarken fark ettim ben 2 gün önce 1800e almıştım siyahını, şuan 1550tlye geliyor 250tl cepte kalsın diye iptal ettim tekrar sipariş ettim sağol bu arada gelince yine yazarım deneyimi :D

ben uzun süredir kullanıyorum
öncelikle ancden başlayayım eğer müzik dinleyerek anc ile birlikte kullanırsan dışardan duyacak kadar ses gelmiyor hiç
ortam sesi de dışardaki sesi duymanı sağlıyor
tek kulaklığı takarsan anc veya ortam sesi özelliklerini kullanamıyosun
yolda müzik dinlemek için kullanıyorum 2 hafta götürüyor şarjı beni
ses seviyesi güzel
tek pişmanlığım su geçirmezliğinin olmaması sadece ipx4 tarzı ter dayanıklılığı tarzı bir sertifikası vardı
dediğim özelliğin olduğu kulaklık da 3kya buds 3te var zaten
onun dışında memnunum
ek olarak 2-3 kere yere düşürdüm 1.5 metre mesafeden ahşap parkeye bir şey olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer şu anki aklım olsaydı ve param az olsaydı en azından uzun ömürlü olsun kışları da rahat kullanayım diye buds 3 alırdım
param fazla olsaydı 3 pro falan alırdım galiba samsung ekosistemde olduğum için

ben uzun süredir kullanıyorum
öncelikle ancden başlayayım eğer müzik dinleyerek anc ile birlikte kullanırsan dışardan duyacak kadar ses gelmiyor hiç
ortam sesi de dışardaki sesi duymanı sağlıyor
tek kulaklığı takarsan anc veya ortam sesi özelliklerini kullanamıyosun
yolda müzik dinlemek için kullanıyorum 2 hafta götürüyor şarjı beni
ses seviyesi güzel
tek pişmanlığım su geçirmezliğinin olmaması sadece ipx4 tarzı ter dayanıklılığı tarzı bir sertifikası vardı
dediğim özelliğin olduğu kulaklık da 3kya buds 3te var zaten
onun dışında memnunum
ek olarak 2-3 kere yere düşürdüm 1.5 metre mesafeden ahşap parkeye bir şey olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer şu anki aklım olsaydı ve param az olsaydı en azından uzun ömürlü olsun kışları da rahat kullanayım diye buds 3 alırdım
param fazla olsaydı 3 pro falan alırdım galiba samsung ekosistemde olduğum için
Valla daha yeni sistem topladım baya masraf yaptım o yüzden 1500 liralık bir şeyin bana yeteceğini düşünerek böyle bir bütçe belirledim. Aslında şuanki kulak üstü kulaklığı satabilirsem (sennheiser HD 350BT) onun parasıyla 2000-3000 arası bir şey alabilirim ama kulakiçine hiç güvenmiyorum şimdi alıp pişman olursam 350BT de olmayacak müziksiz kalcam

Valla daha yeni sistem topladım baya masraf yaptım o yüzden 1500 liralık bir şeyin bana yeteceğini düşünerek böyle bir bütçe belirledim. Aslında şuanki kulak üstü kulaklığı satabilirsem (sennheiser HD 350BT) onun parasıyla 2000-3000 arası bir şey alabilirim ama kulakiçine hiç güvenmiyorum şimdi alıp pişman olursam 350BT de olmayacak müziksiz kalcam
buds ile bluetooth bilgisayara bağlanamıyosun normal kulaklık için ya da ben beceremedim bir şey inmesi gerekiyo olabilir belki

Geri