Öneri 1,1.5k kulalık önerisi

effes1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
293
Bütçe
1500
Arkadaşlar 1500 bütçem var. Belki 1600 1700 olur. Genelde valorant oynayıp arkadaşlarla konusuyorum. Ne önerirsiniz. Aklımda havit h2002p var

H2002p eski kulaklığımdı hala duruyor kral
Yani parasına göre güzel ses kalitesi falan ama keşke kablosunda kumanda gibi olan şeyler kulaklığın üstünde olsaymış iyi olurmuş ama değil ve kulaklık biraz küçük bunu bilerek almalısın

H2002p eski kulaklığımdı hala duruyor kral
Yani parasına göre güzel ses kalitesi falan ama keşke kablosunda kumanda gibi olan şeyler kulaklığın üstünde olsaymış iyi olurmuş ama değil ve kulaklık biraz küçük bunu bilerek almalısın
Hocam h2002p 1.2k civarı. 1.5k ve civarı zorlarım. Başka alınabilecek kulaklık varmı ?

Hocam h2002p 1.2k civarı. 1.5k ve civarı zorlarım. Başka alınabilecek kulaklık varmı ?
2k ve üzerine çıkmadığın sürece değişen bir şey olamayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

farkı olmaz alacağınız kulaklığın hocam. 2 2.5 a falan çıkmanız lazım.
Hocam eğer aradaki fiyata değecek bir fark varsa 2k toplayama çalısırım

2k ve üzerine çıkmadığın sürece değişen bir şey olamayacak

Hocam 2002pden iyi midir?

Kullanmadığım için bilmiyorum iyi midir? kötümüdür diye kullanan birinden dinlemek lazım

2 - 2.5 Yıl belki de daha fazla kullandım. Bence fiyatına göre çok iyi bir kulaklık.
Bundan Cloud 3'e geçtim. Tasarım olarak olağanüstü bir fark yok. Ses kalitesi ve mikrofonlar yarışır. O Derece bi kulaklık.

2 - 2.5 Yıl belki de daha fazla kullandım. Bence fiyatına göre çok iyi bir kulaklık.
Bundan Cloud 3'e geçtim. Tasarım olarak olağanüstü bir fark yok. Ses kalitesi ve mikrofonlar yarışır. O Derece bi kulaklık.
Hocam rampagee karşı biraz önyargılıyım. Millet rampageden uzak durun filan diyordu. 3 yıldır rampage kulaklık kullanıyorum sorun çıkmadı ama mikrofonu biraz kötü ve ses şu sıralar az gelmeye başladı

Hocam rampagee karşı biraz önyargılıyım. Millet rampageden uzak durun filan diyordu. 3 yıldır rampage kulaklık kullanıyorum sorun çıkmadı ama mikrofonu biraz kötü ve ses şu sıralar az gelmeye başladı
Bana güven, bu önerdiğim kulaklığın mikrofonu cloud 2 ile yarışabilir. 2+ Yıl kullandım. Ses kasma konusunda da sorun yaşamadım, sesli sohbetlerde de mic üzmedi.

Geri