Hocam h2002p 1.2k civarı. 1.5k ve civarı zorlarım. Başka alınabilecek kulaklık varmı ?H2002p eski kulaklığımdı hala duruyor kral
Yani parasına göre güzel ses kalitesi falan ama keşke kablosunda kumanda gibi olan şeyler kulaklığın üstünde olsaymış iyi olurmuş ama değil ve kulaklık biraz küçük bunu bilerek almalısın
2k ve üzerine çıkmadığın sürece değişen bir şey olamayacakHocam h2002p 1.2k civarı. 1.5k ve civarı zorlarım. Başka alınabilecek kulaklık varmı ?
farkı olmaz alacağınız kulaklığın hocam. 2 2.5 a falan çıkmanız lazım.Hocam h2002p 1.2k civarı. 1.5k ve civarı zorlarım. Başka alınabilecek kulaklık varmı ?
Hocam eğer aradaki fiyata değecek bir fark varsa 2k toplayama çalısırımfarkı olmaz alacağınız kulaklığın hocam. 2 2.5 a falan çıkmanız lazım.
Hocam 2002pden iyi midir?2k ve üzerine çıkmadığın sürece değişen bir şey olamayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam rampagee karşı biraz önyargılıyım. Millet rampageden uzak durun filan diyordu. 3 yıldır rampage kulaklık kullanıyorum sorun çıkmadı ama mikrofonu biraz kötü ve ses şu sıralar az gelmeye başladı![]()
Rampage R36 Drop 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage R36 Drop 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage R36 Drop 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.320,63 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2 - 2.5 Yıl belki de daha fazla kullandım. Bence fiyatına göre çok iyi bir kulaklık.
Bundan Cloud 3'e geçtim. Tasarım olarak olağanüstü bir fark yok. Ses kalitesi ve mikrofonlar yarışır. O Derece bi kulaklık.
burada havit diyen görmedim ama sonuna kadar haklısın...Havit çop gerçekten değmez plastik kokusu
Bana güven, bu önerdiğim kulaklığın mikrofonu cloud 2 ile yarışabilir. 2+ Yıl kullandım. Ses kasma konusunda da sorun yaşamadım, sesli sohbetlerde de mic üzmedi.Hocam rampagee karşı biraz önyargılıyım. Millet rampageden uzak durun filan diyordu. 3 yıldır rampage kulaklık kullanıyorum sorun çıkmadı ama mikrofonu biraz kötü ve ses şu sıralar az gelmeye başladı
h2002p havit hocam :d model yazmislardaburada havit diyen görmedim ama sonuna kadar haklısın...