Neler Yeni

1.150.000 TL SUV araç Önerisi

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Shoto Todoroki

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,445
İsim
uwu
bide hocam benzinlide olsa 250k kmde neredeyse km takıntılığı olmayabilir ama satması zor olur düşük km +otomatik tiguan daha iyi olur

pert bu

Ysuflix

80+ Gold

Farex

80+ Silver
Kardeşim bir çok araç kullandım bu fiyat bandında güç konfor dayanıklılık istiyorsan tucson almalısın. Tiguan kodiaq kadjar kullandım ki kadjar kadar rezalet sorunlu bir araba yok kesinlikle tucson derim bende hatta tucson aracımı satıyorum. Sıfır tucson alacam aileme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.6 atmosferik kafayı yedirtir bu arabada.
Kardeşim bende var hiçde kafayı yemiyorsun çoğu zaman yeterli gücü veriyor böyle çok hız tutkunuysan çok da sana göre değil tabi.

Kadjar attıkça bana bir heyheyler basıyor rezalet bir araba.

skodalarda dsg'de vb kolay kolay sıkıntı çıkmıyor 300k da ocatavia var bayada hor kullanıyoruz dsg de hiç bir sıkıntı çıkarmadı
Bende ki zamanında 2020 tiguan 1.5 dsg vardı ve dsg modülü kartı arıza çıakrdı bunlarda dsg kartı arızası sıksık oluyor ve en az 35 bin tl o kart nasıl sıkıntııs yok ki şanzımanın kendisinde de bazen arızalar yaşayanlar var.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Semi kaan Çakır
1.6 atmosferik kafayı yedirtir bu arabada.
aynı motora sahip 2014 sportage sahibiyim , 1.6 atmosferik 136bg otomatik. Birdefa hızını aldımı iyi yürüyor 190 gördüğümü bilirim , ivmelenme desen gayet tatminkar. 2020-21 st-line 1.5 ecoblue kuga sahibi akraba da bu aracı denedikten sonra kendi de daha keyifli ve atik olduğunu söylemişti. Bayırda çekiş desen trabzonda , artvinde yayla yayla gezdiğimi bilirim , muğlada bayağı tepe tepe gezdiğimizi bilirim. Tek üzeceği kısım yakıt olabilir.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
kilan embappe
Kardeşim bir çok araç kullandım bu fiyat bandında güç konfor dayanıklılık istiyorsan tucson almalısın. Tiguan kodiaq kadjar kullandım ki kadjar kadar rezalet sorunlu bir araba yok kesinlikle tucson derim bende hatta tucson aracımı satıyorum. Sıfır tucson alacam aileme.

Kardeşim bende var hiçde kafayı yemiyorsun çoğu zaman yeterli gücü veriyor böyle çok hız tutkunuysan çok da sana göre değil tabi.

Kadjar attıkça bana bir heyheyler basıyor rezalet bir araba.

Bende ki zamanında 2020 tiguan 1.5 dsg vardı ve dsg modülü kartı arıza çıakrdı bunlarda dsg kartı arızası sıksık oluyor ve en az 35 bin tl o kart nasıl sıkıntııs yok ki şanzımanın kendisinde de bazen arızalar yaşayanlar var.
Kanka Kadjar değil ki bu?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
kilan embappe
kadjarı başkası atmış pardon :D ama bu fiyata da captur alınmaz hem küçük hem komforsuz dayanıksız bir araç.
Captur bu paraya en sorunsuz araçlardan bu arada. Klasik renoult odunluğu bu araçta da var ama aile aracı olarak net alınır.

Farex

80+ Silver
Captur bu paraya en sorunsuz araçlardan bu arada. Klasik renoult odunluğu bu araçta da var ama aile aracı olarak net alınır.
Benim arkadaşımda vardı böbrek taşı düşürür bir komforu var keza motoru hararet yapıyor. Aile arabası olarak alacak kişi birde arabayla mı uğraşacak :D

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
kilan embappe
Benim arkadaşımda vardı böbrek taşı düşürür bir komforu var keza motoru hararet yapıyor. Aile arabası olarak alacak kişi birde arabayla mı uğraşacak :D
Captur kullanan adam araba ile uğraşmaz hocam yapmayın etmeyin.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Semi kaan Çakır
klasik reno odunluğu da gerçekten odun gibi yani , dacia duster dır , reno clio dur , fiat egeadır hangisine binsem aşırı rahatsız oluyorum.

Top Bottom