Neler Yeni

1.150.000 TL SUV araç Önerisi

Farex

80+ Silver
Captur kullanan adam araba ile uğraşmaz hocam yapmayın etmeyin.
Ben kullanmadım ama gördüm çocuk baya uğraştı ya otoparka girdiğimizde ön çarpışma devre dışı veriyor arızalanıyordu yok böyle bir araba ki ben bunu kadjarla da yaşadım hatta neler neler yaşadım ben renault grubundan sadece clio talisman ve megane alınırım diğerleri alınacak araba dğeil gördüğüm ve yaşadıklarımdan dolayı söyliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

klasik reno odunluğu da gerçekten odun gibi yani , dacia duster dır , reno clio dur , fiat egeadır hangisine binsem aşırı rahatsız oluyorum.
Kesinlikle öyle kardeşim.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,977
İsim
kilan embappe
Ben kullanmadım ama gördüm çocuk baya uğraştı ya otoparka girdiğimizde ön çarpışma devre dışı veriyor arızalanıyordu yok böyle bir araba ki ben bunu kadjarla da yaşadım hatta neler neler yaşadım ben renault grubundan sadece clio talisman ve megane alınırım diğerleri alınacak araba dğeil gördüğüm ve yaşadıklarımdan dolayı söyliyorum.

Valla benim çevremde de alan çok var ama şahsen ben sorun yaşadıklarını görmedim. Hatta birisi Duster ile kıyaslandığında farklı bir boyut olarak görüyor. Gerçi Duster berbat orası ayrı ama olsun.

Ama ben sorun yaşayan görmedim. Kadjar'dan da görmedim ama ona kendim bindigim için direk kötü diyebiliyorum.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,191
İsim
Ömür
reno duster-captur-austral-megane etech
pejo 2008-3008-e2008-e3008
citroen c4x-c4-c5aircross
opel granland x-mokka
skoda kamiq
bu fiyata bunlar var elektrik fobin yoksa megane etech çok iyi araç

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Shoto Todoroki
bide hocam benzinlide olsa 250k kmde neredeyse km takıntılığı olmayabilir ama satması zor olur düşük km +otomatik tiguan daha iyi olur

pert bu
başka kasalarıda var kilometreye bakmıştım sadece.

1.6 atmosferik kafayı yedirtir bu arabada.
hiç bişey olmuyor inan ki.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
büyük olması 1. tercih 5 kişiyiz :D. elektrik doldurma imkanım da yok

Farex

80+ Silver
reno duster-captur-austral-megane etech
pejo 2008-3008-e2008-e3008
citroen c4x-c4-c5aircross
opel granland x-mokka
skoda kamiq
bu fiyata bunlar var elektrik fobin yoksa megane etech çok iyi araç
PSA grubundan uzak durulmalı çoğu 1.2 puretech var ve en çok sıkıntı çıkaran motorlardan biri. Kmsine bakıldığında saydıklarından hiçbiri olmaz kamiq küçük bir araba en mantıklısı tucson yada tiguan olur bu fiyata diğerleri fasa fiso.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Semi kaan Çakır
sportage elegance-consept plus bulunursa prestige kesinlikle öneririm. aynı motor yürüyene sahip tucsond da güzeldir.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
PSA grubundan uzak durulmalı çoğu 1.2 puretech var ve en çok sıkıntı çıkaran motorlardan biri. Kmsine bakıldığında saydıklarından hiçbiri olmaz kamiq küçük bir araba en mantıklısı tucson yada tiguan olur bu fiyata diğerleri fasa fiso.
bagaj hacmı olarak hangı onde

Farex

80+ Silver
Dediğim gibi kardeşim burada genelde kullanmadığı arabaları yüzeysel öğrenip öneri yaparlar ama bne zmanında galericilik ypatığımdan çok araba elime geçti bne sana tecrübeme göre söylüyorum tiguan yada tucson alınır ama tucson kadar güçlü sağlam ve donanımla bir araba yok tiguan da güzeldir ama dolu paketi o fiyatlara bulamazsın motor gücü ortalamadır.

Farex

80+ Silver
sportage elegance-consept plus bulunursa prestige kesinlikle öneririm. aynı motor yürüyene sahip tucsond da güzeldir.
Bence sportage dne önce tucsona bakılmalıdır hem tasarım daynaıklılık olarak tucsonda güçlendirilmiş çelik var ve %47 daha sağlam.

bagaj hacmı olarak hangı onde
Tiguan tucson ve c5 aircross en büyük bagaja sahip olan araç türleridir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf Arda Karatay

yorumuma emoji atma sebebin nedir? tertemiz düşük km araç alıyorsun 200 binde haşatı çıkmış değil 20 binde tertemiz araç alıyorsun

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Semi kaan Çakır
Bence sportage dne önce tucsona bakılmalıdır hem tasarım daynaıklılık olarak tucsonda güçlendirilmiş çelik var ve %47 daha sağlam.

Tiguan tucson ve c5 aircross en büyük bagaja sahip olan araç türleridir.
dış kaporta olarak olabilir ama sonuçta ikiside euro ncap te çok çok yakın değerlere sahipler. ikisine de bindim sportage daha kaliteli geldi açıkcası bide tucsonun içerdeki o mavi ışıklandırmaya kıl oluyorum sebepsiz yere :D

Top Bottom