Neler Yeni

1.150.000 TL SUV araç Önerisi

Farex

80+ Silver
yorumuma emoji atma sebebin nedir? tertemiz düşük km araç alıyorsun 200 binde haşatı çıkmış değil 20 binde tertemiz araç alıyorsun
Egea ile gidip onları bir mi tutuyosun sen şimdi :D her şey km değildir çocuk adam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dış kaporta olarak olabilir ama sonuçta ikiside euro ncap te çok çok yakın değerlere sahipler. ikisine de bindim sportage daha kaliteli geldi açıkcası bide tucsonun içerdeki o mavi ışıklandırmaya kıl oluyorum sebepsiz yere :D
Kİa hyundai ye ait ve hyundainin alt markası oluyor şey gibi düşün audi ile wolksvagen gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf Arda Karatay
Egea ile gidip onları bir mi tutuyosun sen şimdi :D her şey km değildir çocuk adam.
200 binde otomatik qashqai kullanıyoruz da konuşuyorum burada . Arıza açmaya, motorun yorulduğunu hissettmeye başladığın an anlıyorsun düşük km arabanın değerini. Boş yapma düşük km temiz makinadan iyisi yok.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bence sportage dne önce tucsona bakılmalıdır hem tasarım daynaıklılık olarak tucsonda güçlendirilmiş çelik var ve %47 daha sağlam.

Tiguan tucson ve c5 aircross en büyük bagaja sahip olan araç türleridir.
yaza dogru elımızdekı aracı satıp farklı arac almayı duusnuyoruz bakalım aklıma çok giriyor bu araç fakat babam hep ticarı den yana yenı fordlardan alalım diyor bilemiyorum yanı donanım olarak hangısı ondedır bakmak lazım biz birde bagajı genelde uzun yol için veya piknik için falan cok fazla dolduruyoruz bırazda ondan dolayı ticari bakmak durumunda kalıyoruz aslında

Farex

80+ Silver
yaza dogru elımızdekı aracı satıp farklı arac almayı duusnuyoruz bakalım aklıma çok giriyor bu araç fakat babam hep ticarı den yana yenı fordlardan alalım diyor bilemiyorum yanı donanım olarak hangısı ondedır bakmak lazım biz birde bagajı genelde uzun yol için veya piknik için falan cok fazla dolduruyoruz bırazda ondan dolayı ticari bakmak durumunda kalıyoruz aslında
Ford aman diyim masraf açarsa ağlatır benim elimde 2016 model fiesta vardı ondan beridir forda bulaşmıyorum. Eeğr suv bakarsan tucsondan güçlüsü ve sağlamı yok aklında bulunsun.
200 binde otomatik qashqai kullanıyoruz da konuşuyorum burada . Arıza açmaya, motorun yorulduğunu hissettmeye başladığın an anlıyorsun düşük km arabanın değerini. Boş yapma düşük km temiz makinadan iyisi yok.
Kardeşim 1 tane hayatında araba görmüşsün konuşuyorsun benim elime senin gördüğün araba kadar araba geçti bana mı anlatıyorsun.

Ysuflix

80+ Gold
Kardeşim bir çok araç kullandım bu fiyat bandında güç konfor dayanıklılık istiyorsan tucson almalısın. Tiguan kodiaq kadjar kullandım ki kadjar kadar rezalet sorunlu bir araba yok kesinlikle tucson derim bende hatta tucson aracımı satıyorum. Sıfır tucson alacam aileme.

Kardeşim bende var hiçde kafayı yemiyorsun çoğu zaman yeterli gücü veriyor böyle çok hız tutkunuysan çok da sana göre değil tabi.

Kadjar attıkça bana bir heyheyler basıyor rezalet bir araba.

Bende ki zamanında 2020 tiguan 1.5 dsg vardı ve dsg modülü kartı arıza çıakrdı bunlarda dsg kartı arızası sıksık oluyor ve en az 35 bin tl o kart nasıl sıkıntııs yok ki şanzımanın kendisinde de bazen arızalar yaşayanlar var.
suvdan bu segmentte cok hız beklenmez zaten ama ivmelenmede ağırlık, hantallık hissi adamı bitirir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf Arda Karatay
Ford aman diyim masraf açarsa ağlatır benim elimde 2016 model fiesta vardı ondan beridir forda bulaşmıyorum. Eeğr suv bakarsan tucsondan güçlüsü ve sağlamı yok aklında bulunsun.

Kardeşim 1 tane hayatında araba görmüşsün konuşuyorsun benim elime senin gördüğün araba kadar araba geçti bana mı anlatıyorsun.
Öyle olsun bakalım :)

Farex

80+ Silver
suvdan bu segmentte cok hız beklenmez zaten ama ivmelenmede ağırlık, hantallık hissi adamı bitirir.
Doğrudur ama tucsondan daha güçlü bir araba yok zaten segmentinde araştırabilirsin araba canavar gibi biraz fazla yakıyor ama hakkını veriyor zaten incelemelerde en çok dayanıklılık yol tutuşu konforu sunroofu özellikleri ve gücünden hayran kalıyorlar bu arabayı alıpda hemen satanı hiç görmedim ve piayasayı çok hızlı herkes tercih ediyor .

Palo DAYI 👑

80+ Gold

sehir içi kac yakar bu araç acaba ?

Ysuflix

80+ Gold
Doğrudur ama tucsondan daha güçlü bir araba yok zaten segmentinde araştırabilirsin araba canavar gibi biraz fazla yakıyor ama hakkını veriyor zaten incelemelerde en çok dayanıklılık yol tutuşu konforu sunroofu özellikleri ve gücünden hayran kalıyorlar bu arabayı alıpda hemen satanı hiç görmedim ve piayasayı çok hızlı herkes tercih ediyor .
tucson iyi zaten hocam ona lafım yok 1.6 crdi'si olsa çok daha iyi olurdu bence. yakıtı baya baya üzer. o sebeple de tercih etmezdim ben olsam.

Farex

80+ Silver
tucson iyi zaten hocam ona lafım yok 1.6 crdi'si olsa çok daha iyi olurdu bence. yakıtı baya baya üzer. o sebeple de tercih etmezdim ben olsam.
1.6 crdi çok güçlü bir motoru değil 1.6 gdi dan daha güçlü tabi ama alınıcaksa 1.6 tgdi alınır bende hem gdi hemd etgdi vardı arada devrim fark var :D 1.6 gdi ı satıp yeni kasasını alıcam.

Yavaş bir araba ama fena değil. Piyasası durgun bir araç.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
1.6 crdi çok güçlü bir motoru değil 1.6 gdi dan daha güçlü tabi ama alınıcaksa 1.6 tgdi alınır bende hem gdi hemd etgdi vardı arada devrim fark var :D 1.6 gdi ı satıp yeni kasasını alıcam.

Yavaş bir araba ama fena değil. Piyasası durgun bir araç.
hocam 6-7 yıl idare etti Allah razı olsun. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,560
Üyeler
163,189
Son üye
squfly
Top Bottom