Neler Yeni

1.150.000 TL SUV araç Önerisi

diconfine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Serhat Bal
hantal bir araba zevksiz ama konforu var dayanıklıda özellikleri de pek fazla yok. Alınmaz özeti ile.
E segment içinde kamp yapılıcak kadar geniş bir Suv'dan zaten serilik beklemenin bir anlamı yok araba dediğin şey süreklü yüksek hız yaptığın seri seri kulladığın bir şey değil aile arabası olarak kullanılacak bir Suv hiç değil bu araçta gerektiğinde yeterli hızlara ulaşabiliyor 160bg motor var fiyatındaki diğer Suv'lardan daha geniş aks aralığı ile çok daha fazla iç alan ve bagaj hacmi var bunlara ek olarak hem motoru hem şanzımanı kusursuz aracın rutin bakımları dışında servise uğramana gerek yok ne bir arabadan başka ne istiyosun ?

Farex

80+ Silver
E segment içinde kamp yapılıcak kadar geniş bir Suv'dan zaten serilik beklemenin bir anlamı yok araba dediğin şey süreklü yüksek hız yaptığın seri seri kulladığın bir şey değil aile arabası olarak kullanılacak bir Suv hiç değil bu araçta gerektiğinde yeterli hızlara ulaşabiliyor 160bg motor var fiyatındaki diğer Suv'lardan daha geniş aks aralığı ile çok daha fazla iç alan ve bagaj hacmi var bunlara ek olarak hem motoru hem şanzımanı kusursuz aracın rutin bakımları dışında servise uğramana gerek yok ne bir arabadan başka ne istiyosun ?
Solama vs yapılmaz evet kamp için uygudur falan ama tucson da da bu saydıkların var güçlü ve donanımlı bir araba neden tucson değil de bunu alsınlar ?

diconfine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Serhat Bal
Solama vs yapılmaz evet kamp için uygudur falan ama tucson da da bu saydıkların var güçlü ve donanımlı bir araba neden tucson değil de bunu alsınlar ?
1 - Sollama yapılamıcağına nerden çıkardın dizel araçlar benzili araçlardan daha çabuk hızlanır en yüksek hızları bir miktar düşüktür sollama yapmak için en yüksek hıza değil sollayacağın aracın hızından fazlasına ihiyacın var önündeki 180'le gidiyosa sollamasanda olur
2 - Tucson alırsan kronik şanzıman arızası trafikte bir süre dur kalk yaptıktan sonra titremesi çekişden düşmesi gibi sıkıntılar var otomatik şansımanların tamir masraflarının ne kadar yüksek olduğu aşikar aile aracı arıyorsan masrafsız olanı tercih edersin hızlı olanı değil.

Farex

80+ Silver
1 - Sollama yapılamıcağına nerden çıkardın dizel araçlar benzili araçlardan daha çabuk hızlanır en yüksek hızları bir miktar düşüktür sollama yapmak için en yüksek hıza değil sollayacağın aracın hızından fazlasına ihiyacın var önündeki 180'le gidiyosa sollamasanda olur
2 - Tucson alırsan kronik şanzıman arızası trafikte bir süre dur kalk yaptıktan sonra titremesi çekişden düşmesi gibi sıkıntılar var otomatik şansımanların tamir masraflarının ne kadar yüksek olduğu aşikar aile aracı arıyorsan masrafsız olanı tercih edersin hızlı olanı değil.
Bak 2 tane tuvsonum var birini bile arızadan sebep 1 kere servise götürmedim biri 1.6gdi diğeri de tgdi şanzıman olayına gelecek olursak ben istnabul trafiğinde bile arıza görmedim bahsettiğn şeyler uydurmaca ve şuan ekmek yağ gibi satılıyor tucsonlar çünkü bu emsallerde bu özellikte başka araba yok bana cr-v yi övmene gerek yok kullandığım bir araba bana övüp durma arabanın eksileri çok fazla artılarıda sağlam artısı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şanzıman ısınma olayı sadece offroad yaptığımda karşılaştım ama çok zorlamıştım uludağa çıkarken yani o kadar fazla araba kullandım al sat yaptım bana o yüzden bu tür şeyleri anlatma arkadaşımda da vardı crv biliyorum bana iddia edip durma o yüzden.

Ayrıca sen benim nasıl araba kullandığımı görsen bu araba nasıl dayanmış sağlamçıkmış diye sorgularsın. İkisinde de yanladım drift attım bastım azına ettim arabanın ama 1 kere sıkıntı bile çıkarmadı.

Ysuflix

80+ Gold
1.6 crdi çok güçlü bir motoru değil 1.6 gdi dan daha güçlü tabi ama alınıcaksa 1.6 tgdi alınır bende hem gdi hemd etgdi vardı arada devrim fark var :D 1.6 gdi ı satıp yeni kasasını alıcam.

Yavaş bir araba ama fena değil. Piyasası durgun bir araç.
evet tgdi bir efsane o araca da çok yakışıyo fakat ben tamamen yakıt tüketimi odaklı düşünen biriyim ve dizelin performansını da çok seviyorum 1.6 crdi hem sağlamlığı ile hem atikliği ile hem tüketimi ile kore grubunda çoğu araçta ilk tercihim

Farex

80+ Silver
evet tgdi bir efsane o araca da çok yakışıyo fakat ben tamamen yakıt tüketimi odaklı düşünen biriyim ve dizelin performansını da çok seviyorum 1.6 crdi hem sağlamlığı ile hem atikliği ile hem tüketimi ile kore grubunda çoğu araçta ilk tercihim
dediğine katılıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf Arda Karatay
Bu farexe takılırsan işin içinden çıkamazsın diyim ben sana , emojilerine de takılma he tamam de geç

Farex

80+ Silver
Bu farexe takılırsan işin içinden çıkamazsın diyim ben sana , emojilerine de takılma he tamam de geç
Çocuğum bilmediğiniz konular hakkında fazla bilgiliymiş gibi davranıyorsunuz ve bende size doğruları eğitmeye çalışıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,561
Üyeler
163,189
Son üye
squfly
Top Bottom