KaptanMC
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 621
- İsim
- Mehmetcan İvrendi
Knk istersen Arkadaşın attığını al ama ben olsam bütçem varsa bunu alır geçerdimŞimdi şöyle söyliyim, ben psu'lardan pek anlamam etmem açıkça söylemek isterim. Dediğiniz gibi 100*200 olmadı300-500 liraya bundan daha daha iyileri var ise elbette önerilere açığım. 4'e yaklaşmadoğı müddet boyunca o fiyatın hakkını verecek ne kadar ürün biliyorsanız eğer atabilirsiniz, tabii ki zamanınız var ise. Ha yok 3k ya bu high power olan iyi ise direkt sizde uğraşmayın bende sizleri meşgul etmiyim)coil whine yok ise tabii ki) sipariş verip geçeyim
Not:Marka sağlam yani işini iyi yapıyor özelliklede M serisi psuları meşhur Türkiyede pek bilinmez + Özelliklerine bak kesonlikle %90 verimlilik tam modüler sıcaklığıda çok iyi ama tabi buodelin yorumlarına çok bakmadım bı bak sorun yoksa al geç
BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.543,68 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com