theali
80+ Bronze
eğer illa elektrikli istersen tesla bulabilirsin ama xc90 mantıklı geldiDizel cayenne
eğer illa elektrikli istersen tesla bulabilirsin ama xc90 mantıklı geldiDizel cayenne
1.2m e 9 yaşında araba almam açıkçasıUFF BE fenasın başa belasın ben olsam bunu alırım.Mercedes - Benz / G Serisi / 350 / M2C GROUP G350 KIRMIZI DERİ DÖŞEME ISITMA SOĞUTMA ÖN ARKA KAMERA sahibinden.comda - 776967312
Mercedes - Benz / G Serisi / 350 / M2C GROUP G350 KIRMIZI DERİ DÖŞEME ISITMA SOĞUTMA ÖN ARKA KAMERA sahibinden.comda - 776967312www.sahibinden.com
Zevk meselesi hocam.Parası olan niye alıyor bu arabayı yada 20-30 yaşında ferrari yada porshe de 1m var oda klasik sevenler için.1.2m e 9 yaşında araba almam açıkçası
Doğru, haklısınızZevk meselesi hocam.Parası olan niye alıyor bu arabayı yada 20-30 yaşında ferrari yada porshe de 1m var oda klasik sevenler için.
Klasik başka olay 2000 ler arabaları başka olay o arabaları almak için acun cem yılmaz falan olman gerekiyor günlük kullanılacak araçlar değil onlarZevk meselesi hocam.Parası olan niye alıyor bu arabayı yada 20-30 yaşında ferrari yada porshe de 1m var oda klasik sevenler için.
veya bu;SUV olması ve en az 2018 olması gerek elektrikli olabilir land rover beğenmiyorum aklımda ı-pace var ama yine de sormak istedim
Yok babadan para ve kendi şirketim varGurbetci ?
Çok İyimişAudi E-Tron Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Audi E-Tron fiyatları & araç modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...plusenerji-plusisitma-sogutma-905535971/detay bu daha iyi bence beygir olarak da yüksek istediğiniz hıza ulaşabilirsiniz bence.veya bu;
Mercedes - Benz GLC Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Mercedes - Benz GLC fiyatları & araç modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com