1.250.000 tl ye golf alınır mı?

i20 bizde kullandık 1.4mpı aldıysanız sorunsuz sıkıntısız LPG ye tam uyumlu sanayi düşmanı güzel bir motor.
1.0 T-GDI ı bilmiyorum ilk defa kullandılar sanırım.
1.4 abimde vardı 2018 modeli çok güzel sorunsuz araba satmasaydı ben alacaktım para yoktu o dönem i20 de artık sadece 1.0 üretiyorlar artık 1.4 efsane motor efsane şanzuman

1.4 abimde vardı 2018 modeli çok güzel sorunsuz araba satmasaydı ben alacaktım para yoktu o dönem i20 de artık sadece 1.0 üretiyorlar artık 1.4 efsane motor efsane şanzuman
Aynen genel olarak sorunsuz bira araba keşke 1.4 Turbo üretseler 1.0 Turbo ya bir türlü ısınamadım.

Ben alman menteşli araçları binmiyorum işimde olmaz eskiden evet alman dı ama şuan değil artık Almanlar eskisi gibi iyi araç yapmıyorlar şuan en çok arıza yapan araçlar almanların

Ben almam aga.

Ben alman menteşli araçları binmiyorum işimde olmaz eskiden evet alman dı ama şuan değil artık Almanlar eskisi gibi iyi araç yapmıyorlar şuan en çok arıza yapan araçlar almanların
Hep Almanlarındı kral bir şey değişmedi ki geçmişten bugüne asya grubunun arabaları pazarda en sorunsuz arabalardı hala öyle.
Almanlar eskisi kadar değil daha iyi araçlar yapıyorlar kral.

dostlar 0 seat leon aldık

Geri