Neler Yeni

1.250.000 tl ye golf alınır mı?

Reindi

80+ Silver
Sen git civic al dayı senin nickle gerçekten bir alakan var sanırım iyi forumlar.
Sana golfün civicden iyi olduğunu kanıtlamaya çalışmayacağım.Zaten hangisinin iyi olduğu ortada.
bende corolla var e-CVT bağırıyor ama en azından sıkıntısız binebiliyorum istanbul trafiğinde ayda yılda bir de uzun yola gideceğim de onda da bağırırsa bağırsın bir şey olmaz burası türkiye en masrafsız araba hangisi ise onu alacaksın konfor seçme lüksümüz yok konforuna çok düşkün olanda gitsin w140 alsın

asko56

80+ Silver
merhaba golf almayı dusunuyoruz 1.250.000 tl 2018 model highline 1.6 dizel sadece camurlukta degısen var onun harıcı orjınal 7.5 kasa olarak gecıyor sızce alınır mı?
1.284 tl ye sıfır byd elektirkli aracını alııyorsun hachback

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,222
İsim
.
arkadaşınız aracın ilk sahibi değil anladığım kadarı ile. o yüzden şanzımana suç atmaya gerek yok. eğer 0 almış olsaydı tamam derdim fabrika hatası. ona bile fabrika hatası derdim çünkü genel olarak şanzımanları iyileştirdiler.
Kral sorun hala var ama çok az dediğin gibi iyileştirdiler demekki o araba 65 bine kadar hor kullanılmış.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,040
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey

Reindi

80+ Silver
Kral sorun hala var ama çok az dediğin gibi iyileştirdiler demekki o araba 65 bine kadar hor kullanılmış.
hor falan kullanılmadı bir şeyi kabul edin be DSG nin bütün şanzımanlarında bir sıkıntı var işte sorun istemeyen CVT alacak gülü seven dikenine katlanır.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,222
İsim
.
bende corolla var e-CVT bağırıyor ama en azından sıkıntısız binebiliyorum istanbul trafiğinde ayda yılda bir de uzun yola gideceğim de onda da bağırırsa bağırsın bir şey olmaz burası türkiye en masrafsız araba hangisi ise onu alacaksın konfor seçme lüksümüz yok konforuna çok düşkün olanda gitsin w140 alsın
Bağırmasın dayı niye bağırsın bana de ki masraf çıkarmıyor diyeyim tamam.
Ama CVT kesinlike çekilmiyor hızlanmalarda kafa yoruyor.

crabman

80+ Bronze
vites geçişlerinde vaktinde vites atmayıp aracı bağırtması benim hatam mı sence :DDDD
balatayı sıyırmış gibi duruyorsunuz? çok şikayetçiyseniz gidin servise? dsg abarttığınız kadar bozuk bir şanzıman değil. araçların ilk sahibi değilsiniz gelip burda dsg karalıyorsunuz. madem dsg den bu kadar şikayetçisiniz neden gidip dsg şanzımanlı bir vw aldınız? araştırmadınız mı almadan önce?
yo sıfır aldı arabayı da uzun yolda sürdü ihale için yüksek araba sevdiği için almıştı adama 150 bin lira fatura çıkardılar serviste şanzıman bilmem neyini yemiş araba işte 65 binde daha eski WW ler yok şuan
arkadaşınızın arabayı sürdüğü her an yanındaydınız değilmi? arabayı sürerken hep onu izlemiş kadar emin konuşuyorsunuz çünkü.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,944
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Bağırmasın dayı niye bağırsın bana de ki masraf çıkarmıyor diyeyim tamam.
Ama CVT kesinlike çekilmiyor hızlanmalarda kafa yoruyor.
wv grubu olunca şu yıldan sonraki dsgye bak diyorsunuz sen yeni cvtye baktın mı hiç?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,222
İsim
.
1.6 da kotu degil. 2016 model vardi bizde. e tabi 1.5ler daha iyi
1.6 kötü demedim zaten sadece bu para etmez kral dizel istiyorsan git 2014-15 model al bir tane kullan.
200-250K da cebine kalsın çünkü arada aman aman bir performans farkı hisstemeyeceksin dizel sonuçta.
Ama 1.250K bandına çıktıysan 1.5TSİ altını alma ki verdiğin paraya değsin.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,944
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
balatayı sıyırmış gibi duruyorsunuz? çok şikayetçiyseniz gidin servise? dsg abarttığınız kadar bozuk bir şanzıman değil. araçların ilk sahibi değilsiniz gelip burda dsg karalıyorsunuz. madem dsg den bu kadar şikayetçisiniz neden gidip dsg şanzımanlı bir vw aldınız? araştırmadınız mı almadan önce?
hayır
gösterdim kronik dediler
evet dediğimden dahada kötü
param vardı aldım basit bir soru
evet araştırdım alman grubunuda deneyimlemek istiyordum

Top Bottom