Neler Yeni

1.250.000 tl ye golf alınır mı?

crabman

80+ Bronze
dostum aktif olarak dsg kullanıyorum 2016 model aracım vites geçişleri çok geç motoru bağırtıyor o yüzden ayrıca çıkaracağı sorunlarda cabası
aracın ilk sahibi siz misiniz? kullanma şeklinize bağlı olur bu durumlar genellikle.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,262
İsim
.
saatli bomba dsgdense cvtnin bağırmasını dinlerim daha iyidir ayrıca 1.5 182lik civic yer 1.5 golfü malumatın olsun her şey hızsa
Dön bir malzeme kalitesine yalıtımına bak dostum civic dediğin araba golfle aynı seviyedemi sence ?

crabman

80+ Bronze
DSG nin çoğu şanzımanı sıkıntılı boşuna laf atmaya gerek yok daha arkadaş aldı yeni 2021 model caddy 65 binde şanzıman yedi araba saatli bomba gayette doğru tabir
arkadaşınız aracın ilk sahibi değil anladığım kadarı ile. o yüzden şanzımana suç atmaya gerek yok. eğer 0 almış olsaydı tamam derdim fabrika hatası. ona bile fabrika hatası derdim çünkü genel olarak şanzımanları iyileştirdiler.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,966
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
aracın ilk sahibi siz misiniz? kullanma şeklinize bağlı olur bu durumlar genellikle.
geç atmasının benimle bir alakası yok kronik sorunu 3 araç sahibiyim aktif araç kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dön bir malzeme kalitesine yalıtımına bak dostum civic dediğin araba golfle aynı seviyedemi sence ?
yalıtıma göre mi araç alıyorsun sen civicimde var opsiyonla exstra yalıtımlı hiçbir sorunum yok

Reindi

80+ Silver
arkadaşınız aracın ilk sahibi değil anladığım kadarı ile. o yüzden şanzımana suç atmaya gerek yok. eğer 0 almış olsaydı tamam derdim fabrika hatası. ona bile fabrika hatası derdim çünkü genel olarak şanzımanları iyileştirdiler.
yo sıfır aldı arabayı da uzun yolda sürdü ihale için yüksek araba sevdiği için almıştı adama 150 bin lira fatura çıkardılar serviste şanzıman bilmem neyini yemiş araba işte 65 binde daha eski WW ler yok şuan

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,966
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
vites geçişlerinde vaktinde vites atmayıp aracı bağırtması benim hatam mı sence :DDDD

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,262
İsim
.
geç atmasının benimle bir alakası yok kronik sorunu 3 araç sahibiyim aktif araç kullanıyorum

yalıtıma göre mi araç alıyorsun sen civicimde var opsiyonla exstra yalıtımlı hiçbir sorunum yok
Sen git civic al dayı senin nickle gerçekten bir alakan var sanırım iyi forumlar.
Sana golfün civicden iyi olduğunu kanıtlamaya çalışmayacağım.Zaten hangisinin iyi olduğu ortada.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,966
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
1.5 182 likler güzel gidiyo da CVT çok saçma şanzıman dayı.
Sadece bağırıyor sadece binen anlar.
yeni kasalarında iyileştirilmiş cvt var o kadar bağırmıyor ama dsg şanzumanlı aracım vites atmayıp daha çok bağırıyor

Sen git civic al dayı senin nickle gerçekten bir alakan var sanırım iyi forumlar.
Sana golfün civicden iyi olduğunu kanıtlamaya çalışmayacağım.Zaten hangisinin iyi olduğu ortada.
civicimde polomda var merak etme fanboyluk değil kullanıcı yorumu yaptım ehliyetini aldıktan sonra yorum yap paşam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,560
Üyeler
166,781
Son üye
Bilinmeyencevaplar
Top Bottom