MythPhantom
80+ Bronze
Civic 1.6IDTEC 9 VITES ZF SANZIMAN
2018-2020 KASA
120HP 300 TORK
2018-2020 KASA
120HP 300 TORK
Nissan 200sx dizel mi bilmiyorum ama dizelse şans verilmesi gereken bir arabaHyundai Tucson VW Tiguan VW Passat düşünüyorum sizce ne olabilir SUV yada sedan bagajı çok küçük olmamak ve 100.000 Km civarı şartıyla bu tarz araçlar bakıyorum önerilerinizi bekliyorum
dalgamı gecıyonNissan 200sx dizel mi bilmiyorum ama dizelse şans verilmesi gereken bir araba
malesef dizel lazım hocam benzin çok yakıyortiguan ve passatların 1.5 tsi larını öneririm
hocam 200sx gönül isterdi nfsde falan oynuyorduk ama reele bakınca pek oyun gibi değil hahahha eski araç + benzin zaten eski olmasından kaybediyor alanı satanı fazla değil alsam kime satıcam ne kadara satıcam belli değil yani ondan kısacada daha kolay satılcak sağlam arıza çıkarmayan araç istiyoruzNissan 200sx dizel mi bilmiyorum ama dizelse şans verilmesi gereken bir araba
güzel ama tramer daha düşük bakıyorum güzel superb bulursak belki onu alırız bakalım sağ olun
Örnek olarak attım hocam. Dolu bir SUPERB çok mutlu eder.
İlk gördüğüm cam tavanlısını attım hocam. Daha temizi illaki bulunur. 10-12-15 bu hasar kayıtları gayet normal. Malum sadece tek farı 22 bin civarına dışardan temin ediliyor. İşin içine servis girince fiyat daha da artıyor.hocam 200sx gönül isterdi nfsde falan oynuyorduk ama reele bakınca pek oyun gibi değil hahahha eski araç + benzin zaten eski olmasından kaybediyor alanı satanı fazla değil alsam kime satıcam ne kadara satıcam belli değil yani ondan kısacada daha kolay satılcak sağlam arıza çıkarmayan araç istiyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
güzel ama tramer daha düşük bakıyorum güzel superb bulursak belki onu alırız bakalım sağ olun
Katılıyorum hatta üstüne biraz eklerse 1.5 TSI Elite alır misssSUPERB
Suv kullandım daha önce güzel his ama fark etmez güzel bi araç nasip olsunda suv yada sedan fark etmezGeçen hafta Tucson aldık. İlk SUV deneyimimiz oldu. Mükemmel bir deneyim gerçekten. Büyük konuşmamak gerek tabi ama bu saatten sonra otomobile binmek istemiyorum.
Bu fiyata Tucson öneririm.
hocam gönül ister benzin ama gittiği km ve şehir içi yakıttan illallah ettirir LPG derseniz benzinli araba alıyorsan benzinde kullanıcaksın (bence)Katılıyorum hatta üstüne biraz eklerse 1.5 TSI Elite alır misss
F30Hyundai Tucson VW Tiguan VW Passat düşünüyorum sizce ne olabilir SUV yada sedan bagajı çok küçük olmamak ve 100.000 Km civarı şartıyla bu tarz araçlar bakıyorum önerilerinizi bekliyorum
F30 a pek olumlu bakmıyorum hocam