1.2m TL'ye Alınabilcek Araçlar (Dizel)

Ford Focus 1.5 ecoblue 2020 Titanyum.
120hp 300Tork 8 ileri dizel otomatik turbo.
Tek kelimeyle mükemmel bir araba.

Nissan 200sx dizel mi bilmiyorum ama dizelse şans verilmesi gereken bir araba
hocam 200sx gönül isterdi nfsde falan oynuyorduk ama reele bakınca pek oyun gibi değil hahahha eski araç + benzin zaten eski olmasından kaybediyor alanı satanı fazla değil alsam kime satıcam ne kadara satıcam belli değil yani ondan kısacada daha kolay satılcak sağlam arıza çıkarmayan araç istiyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güzel ama tramer daha düşük bakıyorum güzel superb bulursak belki onu alırız bakalım sağ olun

hocam 200sx gönül isterdi nfsde falan oynuyorduk ama reele bakınca pek oyun gibi değil hahahha eski araç + benzin zaten eski olmasından kaybediyor alanı satanı fazla değil alsam kime satıcam ne kadara satıcam belli değil yani ondan kısacada daha kolay satılcak sağlam arıza çıkarmayan araç istiyoruz

güzel ama tramer daha düşük bakıyorum güzel superb bulursak belki onu alırız bakalım sağ olun
İlk gördüğüm cam tavanlısını attım hocam. Daha temizi illaki bulunur. 10-12-15 bu hasar kayıtları gayet normal. Malum sadece tek farı 22 bin civarına dışardan temin ediliyor. İşin içine servis girince fiyat daha da artıyor.

Geçen hafta Tucson aldık. İlk SUV deneyimimiz oldu. Mükemmel bir deneyim gerçekten. Büyük konuşmamak gerek tabi ama bu saatten sonra otomobile binmek istemiyorum.

Bu fiyata Tucson öneririm.

Geçen hafta Tucson aldık. İlk SUV deneyimimiz oldu. Mükemmel bir deneyim gerçekten. Büyük konuşmamak gerek tabi ama bu saatten sonra otomobile binmek istemiyorum.

Bu fiyata Tucson öneririm.
Suv kullandım daha önce güzel his ama fark etmez güzel bi araç nasip olsunda suv yada sedan fark etmez

Katılıyorum hatta üstüne biraz eklerse 1.5 TSI Elite alır misss
hocam gönül ister benzin ama gittiği km ve şehir içi yakıttan illallah ettirir LPG derseniz benzinli araba alıyorsan benzinde kullanıcaksın (bence)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,771
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri