Neler Yeni

1.350.000 bütçe ile araç almayı düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Burak Karabacak
1.350.000 TL bütçem var

honda civic 2021 ve üstü 1.5 vtec executive plus donanım paketi (FE1)

honda civic 2020-21 1.5 vtec sport plus donanım paketi (FK7)

mercedes 2016-2017 A200

kafamda dediğim modeller var tavsiyeleriniz ve önerileriniz nelerdir Teşekkürler
Eğer gençsen temiz bulursan dizel km az f30 yada golf8 1.5tsi lara bakabilirsin yakalarsan bu fiyatlara yine passat 2020 üstü (kusura bakma wag istemediğini yazmısın yinede dursun bu seçenekler bence memnun kalırdın neyse onun dışında mersedes ama yeni kasa içi dışı makyaşlanmış a serisi alabilirsin üzmesz seni audi a4 bakabilirsin temiz ama bu fiyatlara en güzeli 225hp 508 dir simsiyah modeli

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
arif tanış
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
arif tanış
Evet sıfır olunca ne fark ediyor ?
Mantıklı ama bir büyüğünüm sözü aklıma geldi 2. El araba almak evlenirken dul bayan almaya benzer diye ama tabii ki tercih meselesi. Ben sıfır varken o paralara asla ikinci ele bakmam.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Ensar Polat
Mantıklı ama bir büyüğünüm sözü aklıma geldi 2. El araba almak evlenirken dul bayan almaya benzer diye ama tabii ki tercih meselesi. Ben sıfır varken o paralara asla ikinci ele bakmam.
Önerdiğiniz araba söylediğim arabanın dengi bile değil b suv bi araç ile d segment bir sedanı karşılaştıramazsınız hem sıfır arabayı üstüne kâr koyarak satamazsiniz

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Feleğin çemberinden geçmiş e60
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cvt kadar berbat şanzıman görmedim corolla var aile dostunda araba bağırıyor sürekli 2 3 bin devirde vites istiyor gitmiyorda zaten zorunlu kalmadıkça ben kimseye önermiyorum
Ben genelde uzun yolda kullanıyorum. Performanslı kullanıma gelecek bir şanzıman değil. Sakin kullanımda oldukça konforlu. Herhangi bir vites değişimi olmadığı için lineer hızlanabiliyorsun. Ben 120nin altına inmem sürekli tapagaz giderim dersen evet güzel bir şanzıman değil. Çok konforlu. Ben çok memnunum. Önceki aracım 1.6 bluehdi eat6 308di. Aisin üretimi 6 ileri tork konvertörlü şanzımanı var ve sarsıntılı çalışıyor. Eat8 de kullandım o da sarsıntılı. Çift kavramalar zaten kalkışta ilk 3 viteste vuruntuları ve silkelemeleriyle ünlüler. Bugüne kadar kullandığım arabalar içinde en konforlu şanzıman bu arabada.

Dgknyldz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Doğukan Yıldız
Feleğin çemberinden geçmiş e60
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cvt kadar berbat şanzıman görmedim corolla var aile dostunda araba bağırıyor sürekli 2 3 bin devirde vites istiyor gitmiyorda zaten zorunlu kalmadıkça ben kimseye önermiyorum
cvt ile insanların ne alıp veremediği var anlamış değilim 3 gündür deneme amaçlı 1.8 hybrid corolla kullanıyorum abartıldığı kadar kötü bir şanzıman değil

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
al bir tane passar arkana yaslan

Dgknyldz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Doğukan Yıldız
neden hiç kullandın mı yoksa önyargı mı
evet kral kullandım sadece marka algısı yüzünden abartılan marka ve modeller aynı fiyatlara çok daha iyi araçlar yani özellikle istanbulda dq200 gibi bir şanzımanla olmaz gerçi dsg yazılımı varmış sonuçları nasıl bilmiyorum eğer olumluysa wag grubundan audi düşünülebilir

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
evet kral kullandım sadece marka algısı yüzünden abartılan marka ve modeller aynı fiyatlara çok daha iyi araçlar yani özellikle istanbulda dq200 gibi bir şanzımanla olmaz gerçi dsg yazılımı varmış sonuçları nasıl bilmiyorum eğer olumluysa wag grubundan audi düşünülebilir
dsg sorunlarının abartıldığını düşünüyorum farklı olarak ne düşünüyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,283
Üyeler
164,642
Son üye
Moltisanti06
Top Bottom