Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Umut Kerem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Umut Kerem Azmaz
evet daha yurt dışında otb Ürün bilgilerini ptt iletiklerini gösteriyor iade işlemi yok alta inersen ptt takip kodu olması lazım ülkeye geldiğinde ordan bakarsın vergiye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çevri yanlış orda
evet assagıda ptt kodu var ptt ye girince bırsey yazmıyor ulkeye gelınce mı yazıcak

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
tamam bende geri gidiyor sandım ya:D
Dün akşam saat 10'da ülkeye giriş yapmış görünüyor bende . belki bugün gümrük işlemleri olabilir.
1707975442905.png

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,436
İsim
Muhammed efe
Ürünü bugün itibariyle teslim aldım. Maalesef ki 670 küsür lira vergi çıktı fakat iade sürecini bilemediğim için ödeyip almayı uygun gördüm. Eğer ki 1400 lira civarında alsaydım aldığım ürünün kalitesine oranla çok mutlu olurdum çünkü ürün gerçekten güzel. Strix Scope RX Red'den geçiş yaptım, tuş hissiyatı ve ses olarak çok daha kaliteli hissettiriyor. İki bin lira eder mi bilemedim ama aldık bir kere, alan arkadaşlar güle güle kullansınlar.
Henüz gözükmedi. Gümrük ten geçince kitlerler gibi geliyor
sana vergi çıktı mı knk gözüküyor mu
epomakerda da aynı fiyat
yanwen ya da yunexpress ile gönderir misiniz diye metin atmıstı arkadaşlar onu direkt mail olarak yolladım ertesi gün cevap verdiler zaten göndeririz diye

aynısından yazıyorum hocam dediklerinize aynen katılıyorum custom toplasam belki zor elde edeceğim bir ses. hissiyatı icin beklentim cok yüksekti beklentimin bile üstünde diyebilirim abartı tatlı.

belki maskeleme bandı cekebilirim pcbyi acıp ne kadar fark eder bilmiyorum ama eğer yaparsam before after ses testi atarım buraya
Beyler işin içinde Yanwen varsa muhtemelen PTT oluyor sonu.
Cimer dalga geçer gibi cevap vermiş bana. Ürünün fiyatı düşük görülürse farklı fiyat yazılabilinirmiş falan. Ama kafalarına göre fiyat yazmaya gelince kural, kanun tanımazlar.
@kepenss

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-02-15 142115.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-15 142115.png
    56.5 KB · Hit: 76
Son düzenleme:

ChristianSerratos

80+ Silver
Cimer dalga geçer gibi cevap vermiş bana. Ürünün fiyatı düşük görülürse farklı fiyat yazılabilinirmiş falan. Ama kafalarına göre fiyat yazmaya gelince kural, kanun tanımazlar.
Maalesef gümrüm memurları böyle aliexpress ürünün ücretinden çok vergi ödediğimi bilirim

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,436
İsim
Muhammed efe
Maalesef gümrüm memurları böyle aliexpress ürünün ücretinden çok vergi ödediğimi bilirim
Hayır işlerine gelmeyince kanun tanımayıp kafalarına göre fiyat biçiyorlar birde kanundan bahseidyorlar ona gülesim geliyor. Firmadan isteyeceğim ekstra vergi ücretini. Bütün kargoları 14-15 dolar göstermiş eşşekler. Olan bize oldu. Aldığım fiyatı gösterse bu başıma glemeyecekti belkide. Devlet mal mı herkese 15 dolar yazıldığını görmeyecek mi bir konteyner malın aynı fiyat olduğunu görmeyecek mi. Gİidp aldığım fiyatını yarısından daha az ücret göstermişler.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
@kepenss
Coğrafya kaderdir . Ama şunu merak ettim . Uzman mi var gümrükte kutuya bakarak nasıl fiyat biciyor. Cidden ülkemin insanları çok başka

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,436
İsim
Muhammed efe
Coğrafya kaderdir . Ama şunu merak ettim . Uzman mi var gümrükte kutuya bakarak nasıl fiyat biciyor. Cidden ülkemin insanları çok başka
İşte bende onu diyorum. Google' yazmışlar GMK67 diye kafalarına göre olan fiyatı alıp ürün fiyatı budur demişler bildiğin. Yav vallahi işim gücüm olmasa gümrüğe gider bunlarla uğraşırdım ama Büyükçekmece'ye git gel zaten kurtarmaya çalıştığım paraya gider. Birde iade etmezlerse 300 lira geçirdikleri ile kalırım 😂 . Gözünüzü seviyim sizde Cİmer'e yazında bari böyle alışmasınlar insanların tepki gösterdiğini bilsinler.

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert Can
Buda benim cimer cevabı :D daha nereye şikayet edeceğiz ki? Ve kafasına göre yazabilirse kimine çıkmazken kimine 170 , 290 çıkarken bize niye 700 hahah, ülke de adalet denen bişey yok zaten

Ekler

• IMG_20240215_162202.jpg
    IMG_20240215_162202.jpg
    257.2 KB · Hit: 61

OzanTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ozan
hocam bende epomaker sitesinden ilk defa ajazz AK820 alıcam sizce nasıl orası alınır mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,727
Üyeler
166,075
Son üye
dinozorkemiği
Top Bottom