Palo DAYI 👑
80+ Gold
ben 1 ay 2 gundur beklıyom whatgeehk ten aldım aw
Whatgeek çok rezil maalesef,epomaker bir tık daha iyi en azından müşteri hizmetleri konusunda ama o da pek iyi sayılmaz.Bakalım olur da şansımıza vergi de çıkmaz belkiben 1 ay 2 gundur beklıyom whatgeehk ten aldım aw
Geekden 3 ürün aldım farklı zamanlarda pek sorun yaşamadım. Vergi konusunda da yardımcı olmaya çalışıyorlarWhatgeek çok rezil maalesef,epomaker bir tık daha iyi en azından müşteri hizmetleri konusunda ama o da pek iyi sayılmaz.Bakalım olur da şansımıza vergi de çıkmaz belki
2 haftadır siteye hem mail hemde canlı destekten yazıyorum cevap yokGeekden 3 ürün aldım farklı zamanlarda pek sorun yaşamadım. Vergi konusunda da yardımcı olmaya çalışıyorlar
Yarin belli olur bizimkiler yanwenle ve ptt yoluyla gelen çoğu kişiye hatta herkese cikti diye biliyorumbenim şu an böyle son işleme göre ülkede ancak vergi çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum. Ben
de sırf vergi çıkmasın diye yanwen kargo diye talepte bulunmuştum. Onu da forumdan gördüm vergi çıkmaz falan demişlerdi. İnşallah patlatmazlar bizi
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
ptt de bütün ücretler 0 görünüyor
Alıntıyı görüntüle
taklaya geldik demektir 40 küsür dolara almıştık bakalım vergiyle ne kadara gelecekYarin belli olur bizimkiler yanwenle ve ptt yoluyla gelen çoğu kişiye hatta herkese cikti diye biliyorum
617 den aşağı beklemiyorumtaklaya geldik demektir 40 küsür dolara almıştık bakalım vergiyle ne kadara gelecek
senin ulaştı mı hocamYanwenle geldi sanırım kargoda pttydi yalan olmasın onu hatırlamıyorum 0 vergi miss gibi ürün ama farklı ürün sipariş etmiştim yine aynı siteden
Not: 700tl vergi çıksa bile fiyatı için en iyi klavye bence.Bence bu fazla vergiler firmanın vergi için çok düşük fiyat yazmasıydı, ve çok sayıda alınınca farkındalık oluştu belli bir fiyattan vergilendirdiler.
çok oldu kullanıyorum ben baya da memnunum vallasenin ulaştı mı hocam