MythPhantom
80+ Bronze
Arıza çıkarmıyor 4 yıldır tek sorunu opmadiDizel Civic piyasası fazla yok ileride arıza çıkarttığında kafa yorar.
Arıza çıkarmıyor 4 yıldır tek sorunu opmadiDizel Civic piyasası fazla yok ileride arıza çıkarttığında kafa yorar.
Kullanım ve yaşa bağlı olarak araçtan araca değişir benim anlatmak istediğim Civic in dizel i olduğunu bilmeyenlerin olduğu bir piyasa var ülkemizde ikinci el de al sat ı kolay olan bir araba değil.Arıza çıkarmıyor 4 yıldır tek sorunu opmadi
Satmak için bakmıyor ki konu sahibi kullanmak içinKullanım ve yaşa bağlı olarak araçtan araca değişir benim anlatmak istediğim Civic in dizel i olduğunu bilmeyenlerin olduğu bir piyasa var ülkemizde ikinci el de al sat ı kolay olan bir araba değil.
Hocam herkesin kendi fikri herkesin fikirine saygı duyarım. Ben de konu sahibine yukarda zaten araç önerdim. Kendisi kararı verecektir.Satmak için bakmıyor ki konu sahibi kullanmak için
Sağolun hocam teşekkür ederim herkese.Hocam herkesin kendi fikri herkesin fikirine saygı duyarım. Ben de konu sahibine yukarda zaten araç önerdim. Kendisi kararı verecektir.
Chery Omada 5 de alınabilirAklımızda sıfır olarak 24 courier var. Benim içime pek sinmese de şuanlık courier öne çıkıyor. Bu aralıkta otomatik, sıfır veya sıfıra yakın modeller önerebilir misiniz