Hocam merhaba ticari sınıfta bir araç bakıyorsanız yeni kasa courier ler tasarım olarak çok güzel ama benim tavsiyem style paket Caddy almanızı öneririm cam tavanlı en dolu paketi yani ticari sınıfta tatmin edecektir fazlasıyla ya da ortak üretim olan connect de alabilirsiniz ikisi aynı araç zaten.Aklımızda sıfır olarak 24 courier var. Benim içime pek sinmese de şuanlık courier öne çıkıyor. Bu aralıkta otomatik, sıfır veya sıfıra yakın modeller önerebilir misiniz
Binek araç bakıyorsanız Passat piyasada yer edinmiş bir araçtır fakat binici iseniz o fiyatlara daha dolu araçlara binebilirsiniz. Örneğin Opel Insignia En dolu paketlerinde 4 koltuk ısıtma ön iki koltuk soğutma ve direksiyon ısıtma gibi özellikleri mevcut bana göre d sınıfın en dolu aracı ama piyasası maalesef çok yok. 1.6Cdti ve 1.5 dizel motorlarını öneririm.
Onun haricinde yaşınız biraz genç ise golf 8 Leon pejo 308 yeni Astra tarzı araçlarada bakabilirsiniz.
Son önerim ise BMW 320d F30 km 150000-180000 aralığında temizlerini bulabilirsiniz. Alırken iyi bir servise götürüp baktırmak lazım. Ve en önemlisi Coil vs takılı olandan uzak durmak lazım stock temiz bir F30 bu listedeki en iyi araçtır
Alacağınız aracınız şimdiden hayırlı olsun