redragon switchleri falan dandik baya k617den attıgıma gectim 50 kat daha iuiniye kötüdür
redragon switchleri falan dandik baya k617den attıgıma gectim 50 kat daha iuiniye kötüdür
peki başka alternatif var mı temudan başka yani 2k bandındaredragon switchleri falan dandik baya k617den attıgıma gectim 50 kat daha iui
Ben kullanıyorum harika hocam 1 ay gidiyor bana şarjı tabi günde 2 saat kullanıyorum gayet kaliteli benceTemudan almak istemiyorum 1 2 ay ürün beklemek vs aklimda red dragon k530 pro var ama iyi midir
bundan iyisi yokpeki başka alternatif var mı temudan başka yani 2k bandında
Temudan almak istemiyorum 1 2 ay ürün beklemek vs aklimda red dragon k530 pro var ama iyi midir
Daha iyisi, veya muadili yok. Temu stoğu bekleyemiyorsanız, alıp TR de satanlardan al. TR de muadili 2K ya bulunmazpeki başka alternatif var mı temudan başka yani 2k bandında
stok gelirse gene indirimli fiyattan mı gelir internette belirli bir süreliğine var diyorlar kampanya herhangi bir bilginiz var mıbundan iyisi yok
indirimli fiyattan gelir bence ama %60 lık ararsanız royal diyebilirim güzel hoş üzmez ama yabancı marka diyip 800-1400 tl arasında %60 lık klavyeler çok rahat var temuda aliexpress yada amazonda ama 4 ay içinde 1 adet daha alıcam royal beyazı vardı satmak zorunda kaldığım için şimdi siyahını almayı düşünüyorumstok gelirse gene indirimli fiyattan mı gelir internette belirli bir süreliğine var diyorlar kampanya herhangi bir bilginiz var mı
amazondan da alabilirimindirimli fiyattan gelir bence ama %60 lık ararsanız royal diyebilirim güzel hoş üzmez ama yabancı marka diyip 800-1400 tl arasında %60 lık klavyeler çok rahat var temuda aliexpress yada amazonda ama 4 ay içinde 1 adet daha alıcam royal beyazı vardı satmak zorunda kaldığım için şimdi siyahını almayı düşünüyorum
1-2 ay değil kanka 10 günde geliyor.Temudan almak istemiyorum 1 2 ay ürün beklemek vs aklimda red dragon k530 pro var ama iyi midir
kablolumu arıyorsunuz yoksa bağlantı seçeneği çoklu olanmı dediğim klavye 3 adet bağlantısı varamazondan da alabilirim