spaghettisosu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 328
%60 istiyor.
%60 istiyor.
Farketmez o bana tabi kablosuz varsa daha iyi olurkablolumu arıyorsunuz yoksa bağlantı seçeneği çoklu olanmı dediğim klavye 3 adet bağlantısı var
oyun oynuyorsan fark eder anti ghosting özelliği yok deli olursunFarketmez o bana tabi kablosuz varsa daha iyi olur
hangisinin yokoyun oynuyorsan fark eder anti ghosting özelliği yok deli olursun
muhtemelen royal kludge rk61 alcamoyun oynuyorsan fark eder anti ghosting özelliği yok deli olursun
yurtdışı alışverişine karşıysan tek mantıklı seçeneğin rk61 zatenhangisinin yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
muhtemelen royal kludge rk61 alcam
aula f75 stokta yoktu bitmişti temuda baktım da alacaktım yoksayurtdışı alışverişine karşıysan tek mantıklı seçeneğin rk61 zaten
hocam bi red switch hali var bi deyurtdışı alışverişine karşıysan tek mantıklı seçeneğin rk61 zaten
aula f75 şu an stokta alabilirsindeaula f75 stokta yoktu bitmişti temuda baktım da alacaktım yoksa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bi red switch hali var bi de
ndigo Skycyan Switch
söyle aralarındaki fark nedir bunların
Niye hocam%60 aldıktan sonra pişman olacağın bi klavye %75 ideal hocam tavsiyem %75 alman olacaktır
Çok işlevsiz fps oyunu harici çok zorluyacak bi klavye %60-%75-%80-%100 kullandım en kullanışlı olanı %75 ve 80Niye hocam
Peki 75 için oneriniz nedirÇok işlevsiz fps oyunu harici çok zorluyacak bi klavye %60-%75-%80-%100 kullandım en kullanışlı olanı %75 ve 80