amazon üzerinden bir öneride bulunabilir misin acaba![]()
Fnatic Streak65 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
max 2k genel olarak 1.5k bandında bir klavye arıyorum mümkünse red switch olması daha iyi sessiz olmasını istiyorum
baya iyi duyuyor hocam peki eğer beğenmezsen iade de sıkkntı cıkarırlar mı acaba![]()
XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR)
Kazanmak ancak doğru silahlarla mümkündür ve oyun klavyesi her cephaneliğin önemli bir parçasıdır. CHERRY MX anahtarlı ve Her Tuş için RGB arka aydınlatması bulunan XPG SUMMONER oyun klavyesi size tam…www.gaming.gen.tr
hocam beğenmeyeceğinizi düşünmüyorum açıkcası, şu zamanlar bu bütçelerde alınabilecek en iyi klavyebaya iyi duyuyor hocam peki eğer beğenmezsen iade de sıkkntı cıkarırlar mı acaba
tamamdır sipariş geciyorum simdihocam beğenmeyeceğinizi düşünmüyorum açıkcası, şu zamanlar bu bütçelerde alınabilecek en iyi klavye
simdi siparisini verdim bakalım nasıl bir klavyeymişhocam beğenmeyeceğinizi düşünmüyorum açıkcası, şu zamanlar bu bütçelerde alınabilecek en iyi klavye