hocam evli değilim. ama ailemle yaşıyorum. 3 kişiyiz hatta 4 diyim. ablam arada buraya geldiği için. aradığım özellik konfor birazda performans. polo 1,2 tsi dan geçecemDetay verir misiniz? Sadece fiyat verirseniz A segmentinden D segmentine kadar araba önerilir. Kaç kişi binilecek? Geniş araba mı istiyorsunuz? SUV mu istiyorsunuz? HB mi istiyorsunuz? Model mi önemli? Aradığınız özellikler performans mı yol tutuş mu sorunsuzluk mu?
1.6 puretech 508hocam evli değilim. ama ailemle yaşıyorum. 3 kişiyiz hatta 4 diyim. ablam arada buraya geldiği için. aradığım özellik konfor birazda performans. polo 1,2 tsi dan geçecemçoğu araba performanslı olabilir buna göre
hocam ilerde satarkende satması kolay olan konforlu ve aslında yalıtımlıda olsa güzel olur. aslında golf veya süperb düşünüyordum ama bilemedim tabi1.6 puretech 508
1.5 vtec civic (508e göre daha konforlu ama yalıtımı daha zayıf)
Bir de suv olarak 1.6 puretech C5 aircross öneririm
Bu üç arabanın sizin icin artısı ve eksisine göre değerlendirebilirsiniz.3ü de sorunsuz arabalar
yok hocam cerry bulaşmam sevmiyorumcherry tiggo 7 pro bakabilirsin , benim arkadasım bugun 15k km de hatasız boyasız 1.550 ye sattı bugün
Satması zor ama ben çok beğeniyorum kia xceed1,5 milyon civarı araba önerisi lazım. yaş 29. şuan ki arabamı satıcam .şuanki arabam 2016 polo 1,2 tsi. 1,5 milyon civarına aşşa yukarı oynaya bilir 50 100 bin
508 ve civicin satmasından yana asla sorun çekmezsiniz +hocam ilerde satarkende satması kolay olan konforlu ve aslında yalıtımlıda olsa güzel olur. aslında golf veya süperb düşünüyordum ama bilemedim tabi
masraf ne kadar çıkarabilir ortalama veya max508 ve civicin satmasından yana asla sorun çekmezsiniz +
Golf ihtiyaçlarınıza yönelik olmaz bence
Superb olabilir kesinlikle ama dq200 şanzımanının ilgi isteyen ve masraf çıkarabileceğini göze alırsanız
fc5 civic1,5 milyon civarı araba önerisi lazım. yaş 29. şuan ki arabamı satıcam .şuanki arabam 2016 polo 1,2 tsi. 1,5 milyon civarına aşşa yukarı oynaya bilir 50 100 bin
fc5 en sevmediğim civic modellerinden hocam bide fd6 varfc5 civic